Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hallottam ahogy a...

Mit tegyek? Hallottam ahogy a tesóm arról beszél telefonban, hogy hétfőn megver a suliban egy gyereket, és ahogy mondta, nem fogja kímélni. Szóljak anyuéknak?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársa, aki állandóan szekálja, megalázza, és ezt megelégelte, és azt mondta, hogy idézem "addig fogja ütni, amíg ki nem köpi a tüdejét" az osztálytársa. 17 éves.
2012. ápr. 5. 16:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

Ezek szerint a "kiállok magamért"-ot csak veréssel lehet elképzelni? Mitől lesz különb akkor?

Én eleve a sok verekedős, nem tanuló sz*rházit kivágnám az iskolából.

2012. ápr. 5. 18:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy életében egyszer megreguláz valakit még nem jelenti azt, hogy nem tanul. Ti mit tennétek hasonló esetben? Van egy ember, aki nap mint nap, kiakaszt, halálra szekál, megaláz, még akkor is, ha te nem törődsz vele. Szólsz másnak? Azzal teljesen aláásod a tekintélyedet. Mondjatok akkor más megoldást a segítségkérésen és a verésen kívül!
2012. ápr. 5. 19:33
 23/26 anonim ***** válasza:

22-es! Értem amit írsz, van benne igazság. Csak mi van akkor, ha akit meg akar verni, a ci**ok azon rétegébe tartozik, akik egyből csődítik a pereputtyot?

Az a baj, hogy én amit jónak találnék, azt a módszert nem alkalmazzék ebben az országban.

Eleve ott romlott el minden, hogy a tanárokkal szinte már mindent megtehetnek egyes gyerekek, nincs tekintélye a tanárnak.

A problémás viselkedésű gyerekeket kizárnám az iskolából, s egy olyan táborba küldeném, ahol keményen dolgoztatják őket. Akkor tanulnának, s még fel is fognák a tettük súlyát.

De így? Még a gyerekeiket istenítik a szüleik, ha rá mer szólni a tanár jogosan.

2012. ápr. 5. 20:28
 24/26 A kérdező kommentje:
A bátyám nem tartozik a verekedős, nagyszájúak társaságába, persze néha kicsit nagy a szája, de kinek nem? Elvileg a srác tényleg jóideje beszólogat neki, ok nélkül odamegy és pofozgatja, ami szerintem tényleg eléggé aljas és szemét dolog. Az osztályba nem járnak c*gányok, szerintem csak valami nagyszájú hülyegyerekről lehet szó. Csak nem akarom, hogy valami baja legyen ebből, mert nem rossz tanuló, és tényleg baj lenne, ha emiatt kirúgnák pl. :((
2012. ápr. 5. 20:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem is elég sokan beszólogatnak, de szerencsére én le tudom sz*rni őket.

Amúgy volt velem is egy hasonló eset, hogy ok nélkül megpofoztak, meg be is szólogatott a srác. Aztán egy napon az egyik szünetben állok a folyosón épp zenét hallgatok, szerencsére nem túl hangosan és látom, hogy jön csávó és mondja a haverjainak, hogy most meg fogom pofozni, gondolom azt hitte nem hallom, jön, mozdul én meg már résen voltam és szépen állon vágtam, szerencsére nem volt ott tanár így nem lett belőle semmi. Érdekes azóta békén hagy.

2012. ápr. 5. 20:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Az "én időmben" az ilyen "problémás" egyedek találták meg a helyüket, hogy iskola után vagy egy félreesőbb grundon, vagy az edzőteremben "egy az egyhez" felállás mellett szépen "megbeszéltük" a nézeteltéréseket. Az "első" ilyen "tárgyalást" már nem kellet, hogy másik kövesse, ugyanis a delikvens - az mellett, hogy igencsak megverődött - erőteljesen meg is lepődött azon, hogy az addigi agresszióval szemben béketűrő "célpont" hirtelen kellemetlenül nagy erőfölényt mutatott. Sajnos egyesek csak ebből értenek, viszont ebből legalább tisztán és világosan.
2012. ápr. 5. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!