Mit tegyek? Hallottam ahogy a tesóm arról beszél telefonban, hogy hétfőn megver a suliban egy gyereket, és ahogy mondta, nem fogja kímélni. Szóljak anyuéknak?
Ezek szerint a "kiállok magamért"-ot csak veréssel lehet elképzelni? Mitől lesz különb akkor?
Én eleve a sok verekedős, nem tanuló sz*rházit kivágnám az iskolából.
22-es! Értem amit írsz, van benne igazság. Csak mi van akkor, ha akit meg akar verni, a ci**ok azon rétegébe tartozik, akik egyből csődítik a pereputtyot?
Az a baj, hogy én amit jónak találnék, azt a módszert nem alkalmazzék ebben az országban.
Eleve ott romlott el minden, hogy a tanárokkal szinte már mindent megtehetnek egyes gyerekek, nincs tekintélye a tanárnak.
A problémás viselkedésű gyerekeket kizárnám az iskolából, s egy olyan táborba küldeném, ahol keményen dolgoztatják őket. Akkor tanulnának, s még fel is fognák a tettük súlyát.
De így? Még a gyerekeiket istenítik a szüleik, ha rá mer szólni a tanár jogosan.
Nekem is elég sokan beszólogatnak, de szerencsére én le tudom sz*rni őket.
Amúgy volt velem is egy hasonló eset, hogy ok nélkül megpofoztak, meg be is szólogatott a srác. Aztán egy napon az egyik szünetben állok a folyosón épp zenét hallgatok, szerencsére nem túl hangosan és látom, hogy jön csávó és mondja a haverjainak, hogy most meg fogom pofozni, gondolom azt hitte nem hallom, jön, mozdul én meg már résen voltam és szépen állon vágtam, szerencsére nem volt ott tanár így nem lett belőle semmi. Érdekes azóta békén hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!