Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fogakkal megátkozott fiú társaim! Nektek sikerült olyan lányt találni, aki elfogadott titetek ennek ellenére is, vagy ti sem mertek ismerkedni lányokkal, ahogy én sem emiatt?
Wtf!!!
A fogmosás és a fogorvos csodákra képes hidd el, ahogy a túrós f*sznak is a mosdás az ellenszere! XDDD
Nekem meg baromi gyengék a fogaim. Bármilyen fogrémmel mosom, akkor is gyenge. Megeszek egy mogyorót és letörik a fogam. Már az összes újra van építve, szerencsére a színével nincs gond és többé kevésbé egyenes is, meg szépen egybe lettek csiszolva, így csak nagyon nagyon közelről látszódik, hogy valami ott nem volt rendben, de ha beszélgetek valakivel és közben mosolygok, akkor nem látszódik. Én is baromi sokat jártam fogorvoshoz, pedig nagyon félek tőlük, szerintem már kb 100-130 ezret simán ott hagytam. Most nagyjából oké, de egy keményebb kajától bármikor letörhet újra.
Egyébként ha nem feketék a fogaid és nem rohadó a szájszagod, akkor annyira nem stressz. Sokkal keményebb esetek vannak, amikor a palinak tiszta sárga meg fekete a foga (nem dúsgazdag maffiozó) és mégis olyan nője van, hogy atyaúristen... Ez miatt ne stresszelj!
22/F
ma 17:06
Hát épp ez az, hogy az ásványianyaghiánytól úgy meggyengült belülről a fogzománc, hogy az összes törik mindentől már szinte. Amíg nem lesznek megcsináltatva, amire sajnos nincs pénzem, addig így szenvedek velük, a húzás és tömés, fúrás, gyökérkezelés ingyenes, addig azzal kezelgeti az orvos, amíg tudja
A világ kerek és valamilyen csoda folytán az olyan embereknek is van csaja akiknek a szájába még belesz@rni sem lehet mert annyira ótvar hányinger a szájhigiéniájuk! Szóval ha te is egy ilyen szánalmas igénytelen ember vagy akkor nem kell aggódnod.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!