Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vörös hajú nőkről mindig az a többség véleménye, ahogy itt olvasgatok, hogy nem kéne, mindegy milyen hajszín, csak vörös ne legyen. De akkor mit csináljon az a lány, aki természetesen vöröses hajú?
Ez egy f*szság, az utolsó, ami érdekel, hogy a haja milyen színű. Hajfestés csak akkor javasolt, ha ő ma-
ga akarja befesteni, és jól is áll neki, amúgy telje-
sen felesleges (nameg a hajat is tönkrevágja).
Szerintem hülyeség hajszín alapján megítélni valakit. Kifejezetten szépnek a tartom a vöröset, ahogy az összes többi színt is.
Az a kérdés, mennyire illik a viselőjéhez :)
Ez annyira hülyeség már bocsi hogy pont itt miket olvasol nincs itt a világ összes pasija... mindenkinek más tetszik lehet hogy valakinek csak a vörös hajú nők jönnek be és ha ennyire nem érzed jól magad vörösön akkor fesd be más színűre
19/L
pont egy órája néztem egy south park részt :D a címe: vörhenyesek!
idéznék: "vörös kutya, vörös ló... vörös ember egy se jó!" :D
"csak a színe legyen vörös":) nagyon szép szerintem a természetes vörös haj. [link] nézd meg, külön blogotok is van! mi ez, ha nem kivételezés! :D
(egy 23 éves barna hajú lány)
Kérdező: azt nem látod, ki f*ssa a szót ezen az oldalon.
Tehát hiteles véleményt itt nem kapsz. Ha 100 ismerősöd
megkérdezed, hidd el, egy se a hajszíned miatt akarna/
nem akarna veled járni, egynél sem ez szerepelne indokként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!