Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a természetes barna/fekete, vagy a természetes szőke/szőkésbarna hajszín jön be inkább?
Figyelt kérdés
Mindkét esetben nem festett hajszínt értek!2011. dec. 20. 12:40
1/36 Five Star válasza:
Vörös =D De ha ezek közül kell választani, akkor inkább a szőke.
2/36 A kérdező kommentje:
Jaj, tényleg szegény vöröst kihagytam.. :DD
2011. dec. 20. 12:44
3/36 anonim válasza:
Nekem a szép haj jön be.
Habár a természetes vöröshaj nekem is bejön.
4/36 BlackSword válasza:
jaja... A vörös a gyengém... De egyébként mindegy... Ő érezze jól magát a hajszínével...
5/36 A kérdező kommentje:
Gondolom mert az ritka természetesbe...
Viszont a természetes vörös lányok általlába szeplősek és túl fehér a bőrük..
Az is tetszik nektek? :D
2011. dec. 20. 12:46
6/36 anonim válasza:
Fekete/barna és hozzá latinosabb vonások. Ezt preferálom inkább, de persze ez nem azt jelenti hogy ha egy nő nem ilyen akkor rá sem nézek :)
7/36 anonim válasza:
Én a barnákat jobban szeretem. De mindenképp a természetességen van a hangsúly.
22/F
8/36 anonim válasza:
Mindegyik variáció tetszik, nem ettől függ, milyen lányt választok.
"Viszont a természetes vörös lányok általlába szeplősek és túl fehér a bőrük.."
Szerintem az kimondottam aranyos, tetszik :)
9/36 anonim válasza:
Nekem akik nagyon bejönnek, azok a fekete hajú lányok. Tehát nem a barna/sötétbarna, hanem a FEKETE.
10/36 Five Star válasza:
"Viszont a természetes vörös lányok általlába szeplősek és túl fehér a bőrük..
Az is tetszik nektek? :D"
Persze, hogy tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!