Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok LEGNAGYOBB része (nem általánosítás, hanem tény, hogy a többség ilyen) mit szeret annyira a díszpinty pasikon?
az elméleted alapján: 45% belső 55% külső
... azért mert egy hét kevés arra, hogy kiismerjük a másikat. Addig megdug és tovább áll. Esetleg olyan a lány, hogy nem akar kötöttséget.
Szerintem nem kellene ennyire általánosítani :D
A csávótól is függ milyen, van aki jól néz ki, és egyáltalán nem csajozós típus , van aki hetente 2x-3x más lányokkal kavar.
Rám azt mondják nagyon jól nézek ki, én sosem mondok magamról véleményt, mégsem vagyok csajozós.
Az a lány aki bedől egy ilyen csávónak, és hetyeg is vele első héten.. hát... az a lány olyan is.
Nálam még létezik az udvarlás fogalma, lehet maradi vagyok, de általában első hónapban inkább csak csók..
Én szeretem húzni "azt" a dolgot, nehogy már csak amiatt legyen velem valaki... :)
20/F
Hát nekem nagyon nem jön be ez a páva stílus, szerintem undorító és egyáltalán nem férfias.
De amúgy azért szeretik annyira a lányok, mert ezek a pasik észreveszik, ha a csaj levágatja a haját vagy máshogy van kisminkelve, el lehet menni velük shoppingolni, meg lehet beszélni velük, hogy öltözzenek össze meg ilyenek. Most ez a menő, legutóbb az emo volt, most meg ez. Majd legközelebb már nem ez lesz.
Amúgy az a csaj, akinek ez jön be, az se sokkal külömb, nehogy azt hidd, azok is ugyanolyan pávák, csak mivel csajok, nekik nem gáz hogy így néznek ki, belül viszont ugyanolyan jellemtelenek, mint a hímnemű megfelelőik.
És persze ezek a csávókák nem szoktak böfögni, minden nap frissen vannak borotválva a testük 100%-án, és egyáltalán rendezettebbnek tűnnek első látásra, mint az igazi férfiak.
De amúgy én sem értem, miért vannak oda értük. Hallottam már 1-2 ilyen pasit a barátnőjével beszélni, hát valami undorító, mennyire nem képesek tisztelni a nőt. És mivel a csajuk is ugyanolyan, így ő se képes tisztelni a férfit (mert nem is férfi).
Remélem kielégítő volt a válasz.
2. Elmehetnél innen máshová károgni az általánosításról. Mert a kérdésben leírtam, hogy nem az), de ha ezt figyelmen kívül hagytad, akkor nagyon
nem tudsz olvasni és nem itt lenne a helyed.
Ja amúgy meg az lenne a normális, hogy előbb megismersz valakit, és csak aztán fekszel le vele, de ezeknek már végbement a teljes agymosás, ami azt mondja, szexelj állandóan, mert csak ettől leszel menő.
Amúgy a párom mondott egy nagyon jót erről: ezek az emberek állandóan dugnak, mert sose tudnak kielégülni. Azért nem tudnak, mert mindig mással próbálják meg, és mindig túl korán, így lényegében azt se tudják milyen az igazi jó szex. Ezt keresik, kutatják, és ha valakivel már 1 kicsit is jobb, mint az előzőekkel, akkor már azt hiszik, hogy ez szerelem vagy ilyesmi. Pedig képtelenek érzelemből csinálni. És emiatt sose fognak kielégülni. Ez egy körfolyamat, szerintem logikus, remélem értitek.
2. vagyok, bocsi a címet annyira nem olvastam át, inkább a lényeget. A többit értelmezd ne azt az 1 sort.
Az a csaj aki az első héten lefekszik a pasival épp annyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!