Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért 17-20-22 éves korban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért 17-20-22 éves korban találja meg a többség a végleges párját/férjét?

Figyelt kérdés
Sok gimis osztálytársam 17-19 évesen jött össze a jelenlegi párjával, sokan már eljegyezték egymást, összeköltöztek, van akinek gyereke is lett. Több olyat is ismerek aki 15-16-17 évesen csak 1-2 hónapos kapcsolatokon volt túl, aztán kb 18 évesen összejött valakivel, és 3-4 éve együtt vannak. Ilyenkor könnyebb pár találni és megmaradni mellette vagy mi? Akik még most is együtt vannak a gimis párjukkal, együtt is fognak már maradni szerintem. Vagy ez nem feltétlenül így van?
2011. nov. 23. 15:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Ez hülyeség. Én 22vagyok és sehol semmi...
2011. nov. 23. 15:10
 2/14 A kérdező kommentje:

"Akik még most is együtt vannak a gimis párjukkal, együtt is fognak már maradni szerintem"

Mármint ezt úgy értem, valószínűleg komolyabb is lesz a kapcsolatuk: házasság, gyerek, aztán meg persze ki tudja 10 év után elválnak-e, de komolyabbra fog fordulni a kapcsolatuk.

2011. nov. 23. 15:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó, én is 22 vagyok és nálam sem sehol semmi, de az osztálytársaim közül van vagy 5-6 lány aki a gimi utolsó 1-2 évében jött össze valakivel, és azóta is együtt vannak.
2011. nov. 23. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:

#1: többség- ről volt szó: - Te 1-ség vagy(vagy Fél.. és majd megtalálod a másik Fél-t, már Ő is keres Téged:)

ekkor van az ideje- azért a többség. És nagy a szórás - van(nem sok) aki előtte, van aki utána.

2011. nov. 23. 15:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: a mai korosztályban ez egyáltalán nem így van. Sőt, jobbat mondok, a most középkorúaknál sem így van, hiszen hányan váltak el annak ellenére, hogy a húszas éveikben házasodtak meg anno 20-30 évvel ezelőtt. úgy tűnik közülük is sokkal nem találták meg a "végleges" párjukat.

szerintem nincs is ilyen, hogy "végleges pár". sok ilyen lehet az életed során, csak azon múlik, hogy meddig vagytok képesek elfogadni egymás rigojáit.

2011. nov. 23. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
26%

Ez hülyeség. Én 29 évesen találtam meg. 17-22 évesen annyi pipát kell begyűjteni, amennyit csak lehet, ne ragadj le egynél. Később bánni fogod.

Beszélj olyanokkal akik 18 és 35 éves koruk közt csak egy emberrel voltak. 10 ből 12 bánja!

2011. nov. 23. 15:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt szomszédom 14 éves volt mikor összejött a pasijával és azóta is együtt vannak. Lassan 30 évesek lesznek.
2011. nov. 23. 15:29
 8/14 anonim ***** válasza:
22 vagy, gondolom, a volt osztálytársaid is ilyen korúak. :) mi az, hogy végleges pár? hol vannak még az idős kortól, hogy ezt kijelentheted? mert megházasodtak? én is ismerek ilyeneket. becsúszott a gyerek, összeházasodtak, valakik gyerek nélkül is összeházasodtak. sokan rá pár évre elváltak...
2011. nov. 23. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Én is 22 éves vagyok. Ha körbenézek volt osztálytársaimnál (általános suli és gimi), akkor van 2 lány, aki leányanya lett. Az egyik már rég nincs együtt a gyereke apjával, pedig a kicsi csak 3 éves. A másik még talán házas, ő 17 évesen esett teherbe. De ott is a baba sürgette a dolgokat, óriási hassal ment férjhez.

Van egy srác, ő teherbe ejtett egy csajt, most el vannak jegyezve (legalábbis facebook szerint), a baba úgy 4-5 hónapos. a srácot ismerve nem hinném, hogy tartós lesz ez a család projekt, ahhoz nagyon sokat kellett változnia.

Más eljegyzésről, házasságról nem tudok. Még a többsége együtt sem él a párjával, hisz nem is dolgoznak. még végzik egyre-másra a semmitmondó egyetemi OJK-s szakokat. :)

Én egyébként 21 évesen ismertem meg a párom, együtt élünk, vele képzelem el a jövőm. Nekem nem voltak tiniszereleim, legalábbis beteljesült nem. ha végignézem az ismerősöket, 2-ről tudok, akik tényleg 14-16 éves koruktól együtt vannak, vagyis a lányok voltak ennyi idősek, a srácok valamivel idősebbek.

2011. nov. 23. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

"#1: többség- ről volt szó: - Te 1-ség vagy(vagy Fél.. és majd megtalálod a másik Fél-t, már Ő is keres Téged:)"

Aha, mint a mesékben...

2011. nov. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!