Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok LEGNAGYOBB része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok LEGNAGYOBB része (nem általánosítás, hanem tény, hogy a többség ilyen) mit szeret annyira a díszpinty pasikon?

Figyelt kérdés
Már ránéz egy lány arra a pasira, látja rajta, hogy kegyetlenül jól néz ki, és lehet tudni alapból róla (dumája, kisugárzás stb), hogy minde héten mást csajt próbál fel. Mégis ez a lány is beadja a derekát. Ha a belső értékék pl 55%-ban a külső pedig úgy 45%-ban fontos egy lánynak egy pasiban, akkor miért van az, hogy aki jól néz ki és nulla a belső értéke, az mégis akár minden héten szexelhet? Mert ezek szerint 85% külső, 15% belső ezeknek a pasiknak. Mégis ez kell a lányok nagy részének. MIÉRT?
2012. márc. 9. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mellesleg ha ennyire nem megy a csajozás (mert gondolom valami okod csak volt megírni ezt a kérdést, és nem csak a kíváncsiság vezérelt), akkor hiába kapsz itt pár választ, nem lesz jobb..

Vannak rendes lányok, csak találni kell, és nem a gép előtt fognak rád találni.

2012. márc. 9. 22:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Rohamsisak válaszát tudom legjobban értékelni.
2012. márc. 9. 22:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Köszi, igyekeztem érthetően fogalmazni. Lájkold :)

És nem hiszem, hogy nagy baj lenne veled, csak kiborít, hogy sok hülye liba nem értékeli az igazi férfiakat. De azok a lányok meg nem is igazi nők, szóval erről ennyit.

2012. márc. 9. 22:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Magambol kiindulva szórakozás:)

Az ilyen fiúkból többet ugysem nézek ki, hogy óó ne talán-tán hosszabb időrae, aha hogyne:D Normális pasit meg egy jo ideje nem találok ugyhogy... tökéletesek ilyen szempontból..:)

2012. márc. 9. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Most akkor fiú vagy vagy lány...?
2012. márc. 9. 22:15
 16/20 A kérdező kommentje:
14-es.Ha lány vagy, akkor azt a kategórát erősíted, amelyiket jellemeztem.
2012. márc. 9. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:

14es vagyok:)

nem, csupán leírtam az okot, hogy a lányok miért vannak ilyenekkel. hát ezért:) De szórkaozgatás alatt nem feltétlen azt értem h már szexelnek az első héten, sőt..

2012. márc. 9. 22:57
 18/20 anonim ***** válasza:

a külső ami megfog, a belső ami megtart...

az ilyen srácok kalandra kellenek, nem tartós kapcsolatra, ahogy ugyanez elmondható a "könnyűvérű" lányokról is...

2012. márc. 10. 08:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Még sokan szeretik mai napig is az egyéjszakásokat?
2012. márc. 10. 08:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Ön elgondolkozott már azon, hogy abban az esetben ha párkapcsolati téren minden vágya teljesülhetne ( A szórakozóhelyeken a legjobb nők versenyeznének önért), akkor milyen életet élne? Visszautasítaná-e egy Bombanő közeledését? Szerintem természetes, hogy alapvetően azok társaságát keressük akikhez vonzódunk és a belső tulajdonságok csak ezután következnek. Én szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy nem kaphatok meg bárkit akit szeretnék, nem tudom, hogy ellenkező esetben milyen gusztustalan alak vált volna belőlem is.

Mellesleg érdemes meggondolni, hogy nőnapon az egyetemen ahova járok, az úgynevezett "vesztes alakok" miért a legszebb lányoknak vittek virágot és csokoládét? Az első sorban ücsörgő visszafogottabb, kicsit furcsa, de közelebbről megismerve jólelkű, kedves lány, pedig még azt sem hallotta szinte senkitől sem, hogy Boldog nőnapot kívánok! (kb 130 fiú és 12 lány jár az évfolyamra, valami furcsa oknál kifolyólag csokoládét én is csak a nekem tetszőnek adtam, igaz csak azért mert elfelejtettem, hogy nőnap van és szerencsére pont nálam volt a megelőző napi névnapi ajándékom :))

2012. márc. 10. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!