Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 23 éves férfival lehet komoly kapcsolatot, közös jövőt remélni? (A többség ugyanis ebben a korban még a skalpokat gyűjti)
Úgy imsertem meg, hogy kiszúrt magának és odalépett csevegni hozzám.
Remélhetem ennek ellenére, hogy szerencsés vagyok, nem pedig egy nőcsápásszal sodor össze az élet, aki oda megy majd a 2. meg 3. meg nem tudom hanyadik nőhöz ugyanúgy, ahogy hozzám is.
Én tudnám őt szeretni, és őszinte embernek tartom, de nagyon közvetlen és ez megijeszt.
Tudod amikor hozzád hasonlóan általánotanak a Nök, akkor az az érzésem, hogy Ti tulajdonképpen ezt akarjátok.
Komolyan mondom ott tartok már Én is, hogy szembeköpöm az elveimet és csak ráhúzok akit lehet, mert mindenki kételkedve fogadja egy fiatal Férfitól a komoly szándékot.
Szerintem mindenképp próbáld meg, azért 23 évesen szerintem már akarhat komoly kapcsolatot, főleg, ha előtte kiélte magát.
A beszélgetéseitekből úgyis le tudod venni, hogy milyen elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, egyáltalán hogy milyen ember.
A "skalpvadász" fogalom nincs feltétlenül összefüggésben a külsővel. Véleményem szerint az mentalitás kérdése.
Igazából korához képest nagyon ügyes és talpraesett. Egyedül él, eltartja magát. Mos , főz magára, nem egy tehetetelen alak az tény. Nem otthon lóg a szennyessel anyuci nyakán, ügyesen megoldja. Csak láttam 1-2 kiírást az egyik közösségi oldalon, ami meglepett picit.
Volt csop.társ nőivel csevegett és olyanokat írt nekik, hogy imádja őket stb stb... így már kicsit más a helyzet. Engem ez zavart be.
Ezért kell minél többet beszélgetni vele, hogy megismerd. :) Hagyj időt magatoknak erre, az sose baj.
Nekem eddig 2 barátom volt, mindkettő csajozott, de nagyon, mellettem viszont egyik sem. (Most lehet mondani, hogy tuti megcsaltak, etc.etc. és benne van a pakliba, de utólag úgyis kiderült volna), szóval még ha csajozós is, akkor sincs gond szerintem. A lényeg, hogy veled szemben hogy viselkedik. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!