Az élet ajándék (ahogy mondják), vagy sokkal inkább büntetés a számodra? Bibliai idézetekre nem vagyok kíváncsi!
"A kérdező kommentje:
Azt is írjátok meg, hogy miért. Kösz."
CSAK rosszat kaptam az élettől.Ahogy telnek évek egyre rosszabb lesz.Pedig többször probáltam, jobb életem legyen helyette még rosszabb lett minden.
Alapvetően szeretek élni, de most inkább nagy teher és büntetés. HA egyszerűen tehetném, itt hagynám az egészet.
Mert sorozatos kudarc ér, próbálok elérni valamit, az utóbbi időszakom pokol ás fájdalom, főleg munka szempontjából. Úgy véltem, hogy el szeretnék érni valamit, de kifogtam szar helyeket, a legutóbbi ki sem fizet elég sokat, ott hagytam, ismét állást keresek, és már rettegek, hogy az is szar lesz.
Hogy nem találom meg újra a helyem, ahogy egyszer már sikerült, de tovább kellett lépnem. Azóta minden csak rossz, és minden törekvésem, próbálkozásom kudarc, idegesség és fájdalom.
ÉS már egyre nehezebben viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!