Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több férfival/sráccal feküdtem...

Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.

14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...

Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.

2016. nov. 26. 12:21
 71/118 anonim ***** válasza:
38%

Előrebocsátom, hogy 39 éves vagyok és életemben három párkapcsolatom volt csak, de így se értem azt a gyűlöletáradatot, amit egy ilyen fiatal lány kap a partnerválogatásáért. Láttam már ilyen lányokat életemben, általában mindenhol szeretethiányról és önbizalomhiányról volt szó, amit helyre kellene tennie ahelyett, hogy tovább rugdaljuk.

Érdekes megfigyelni azt is, mennyire kőkeményen megmaradt a magyar társadalom egy része a 19. századi értékrendnél, pl. ha egy fiú és egy lány közös beleegyezéssel futó kapcsolatot létesít, amit mindketten élveznek, akkor a lány "ki van használva", akkor is, ha ő maga úgy érzi, ő használta ki a fiúkat (első logikai bukta: ha a lányt használták ki, miért őt szólod le együttérzés helyett? második logikai bukta a "még egy bambit se vettek neked érte" - lefogadom, ha vettek volna, akkor megint a lányt rlbancoznád le...)

Igen, a lány anyjának szerencséje van, amiért a mai napig a 14 éves kori szerelmével van. Ne röhögtessetek már azzal, hogy ez az érettség meg az emberismeret jele, mert ha valaki a 14 éves kori párjával van 38 évesen, az igenis szerencse kérdése (ha most írna ide egy 14 éves, hogy megtalálta élete szerelmét, fix, hogy nem az lenne az első reakciótok, hogy az érettségét dicséritek).

Külön röhögtem a "férfinak dicsőség ennyi partner, de egy nő szégyellje magát" hozzászólón, nem is hittem, hogy ilyenek még vannak, de elég nehéz lehetett Önnek ennyi idősen megtanulni az internet használatát, kedves néni/bácsi, szóval gratulálok hozzá. (egyébként milyen érzés, hogy a 28-asként hozzászóló 16 éves lány érettebben gondolkodik, mint Ön?)

Kedves 16 éves, te reményt adsz az embereknek, hogy vannak normálisan gondolkodó fiatalok. Maradj mindig ilyen :)

2016. nov. 26. 19:25
 72/118 anonim ***** válasza:
79%

így se értem azt a gyűlöletáradatot, amit egy ilyen fiatal lány kap a partnerválogatásáért.

még ha válogatna. De nem teszi, válogatás nélkül fűvel-fával...

2016. nov. 26. 19:27
 73/118 anonim ***** válasza:
92%
ez a szeretehiány meg önbizalomhiány is jó duma, újabban mindenki az. Olvasd már el, mekkora arca van, simán kioktatja az anyját. Önbizalom van bőven.
2016. nov. 26. 19:29
 74/118 anonim ***** válasza:
5%
xd sok ember aki megcsalta párját lepontozott 0%-ra gáz xd
2016. nov. 26. 19:37
 75/118 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy egy kamu a kérdés. De ha igen, ha nem, megragadom az alkalmat, es megjegyzem: roppant vicces, mikor az aktuális fiatal generáció az elődeit akarja felvilágosítani az életről. Mintha nekik nem lettek volna döntéseik, választásaik, mintha a mehecske es a gólya hiedelem világában élnének. Vajon rank majd mit mond gyermekeink/unokáink korosztálya???
2016. nov. 26. 19:48
 76/118 anonim ***** válasza:
90%
#71. Nem szeretethiany... F€szhiany erősen. Viszket a luka.. Ennyi.. Dehogy szeretethiany, hagyjuk mar a hülyeséget. Ha nem lenne önbizalma, nem merne szetteni a lábát de még mast se egy pasival. Na, hat o meg mar 14 pasin van tul... Ugyhogy ezt a részét is lezarhatjuk.
2016. nov. 26. 19:55
 77/118 anonim ***** válasza:
22%

szerintetek a nők/lányok nem szeretnek szexelni vagy mi? :D

1000x inkább ezt csinálja valaki, minthogy megcsalja egy párját... szerintem ha minden pasi szingli volt épp amikor együtt voltak és jól érezték magukat, akkor nincs ebben semmi rossz...

és az anyukájának igenis nagy mázlija volt. nem mindenki találja meg a szerelmet elsőre. ha meg közben szórakozik az ember, kötetlenül, anélkül hogy másokat megbántana az miért is baj? :D

2016. nov. 26. 20:54
 78/118 anonim ***** válasza:
73%
Mert roppant megalázó lesz később a párodnak, ha találsz olyan pasit/csajt, aki elfogadja a múltad, hogy a legintimebb, legszebbnek megalkotott testi egyesülést csakúgy random osztogatod, ezzel őt csak valahova a sor végére állítva.
2016. nov. 26. 21:35
 79/118 anonim ***** válasza:
88%

Ez tök jó feladat lenne egy matek feladatgyűjteménybe:

Julcsit 2016 áprilisától 2016 novemberéig 14-en fektették meg. Ekkor 18 éves volt.

a) Ha 28 éves koráig is minden hónapban átlagosan 2-en dugják meg, addigra hány különböző partnerre tesz szert?

b) Ha felmérések szerint a genitális herpesz a rendszeresen nemi életet élők 15%-át érinti, mennyi az esélye annak, hogy Julcsi 28 éves korára se kapja el a fertőzést?

2016. nov. 26. 21:48
 80/118 anonim ***** válasza:
96%

Nőben és férfiben is gusztustalan, aki a partnereit 2 hetente váltogatja. Így most jobb? Nekem tuti nem kéne ilyen pasi, és szerintem a pasiknak sem ilyen nő kapcsolatra.

Amúgy ez nem szeretet hiány. Akkor nem társulna azzal kioktató stílussal, hogy ő aztán 18 évesen jobban tudja milyen az élet és párkapcsolat, mikor még nem is volt neki. (A dugópajtik nem párkapcsolat.) Ráadásul mégcsak nem is élévezi, mert ha élvezné, akkor nem cserélgetné 2 hetente másra azt, akivel jó, azt meg kétlem, hogy mind a 14 srác kidobta 1 hét után és azért kellett más.

2016. nov. 26. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!