Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több férfival/sráccal feküdtem...

Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.

14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...

Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.

2016. nov. 26. 12:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
15%
Ne probald megmagyarazni anyadnak mert nem fog menni. en 15 eves koromtol eltem aktiv szexualis eletet es mire ferjhez mentem 19 evesen a te "szamodnak" a tobbszorosenel tartottam. ez a kerdes a te maganugyed nem kell kihirdetni. az en ferjem is ugy tudta hogy 3 kapcsolatom volt elotte. minden ferfi (vagy barki) annyit tud meg amennyit megmondasz neki. anyad mas kategoria. en 50 felett vagyok ugy gondolom a lenyeg hogy tudj magadra vigyazni, ne kerulj veszelyes helyzetekbe, betegseget terhesseget ne szedj ossze, ezen kivul elj ugy ahogy neked a legjobb. amig fuggetlen vagy nem tartozol beszamolni senkinek. minel tobb ferfi volt az eleteben egy nonek annal nagyobb az osszehasonlitasi alapja hogy milyen valaki az agyban. anyukadnak milyen tapasztalata van? apadat ismeri aztan annyi. magadnak elj ne a masok velemenyenek.
2016. nov. 29. 11:29
 92/118 anonim ***** válasza:
100%

91: őszinteség ugye?

te miért nem vallottad be a párodnak? mert akkor sose vett volna el, és ezt te is tudod belül. hogy egy nő, akin ennyi ffi átment, az nem kell senkinek komoly kapcsolatra.

2016. nov. 29. 11:51
 93/118 anonim ***** válasza:
97%

Miert kene osszehasonlitani barkit is ?

Ha ket ember szereti egymast es a kapcsolat nem a szexre epul akkor a szex egyutt tanulhato meg iq sem kell hozza

erzelem nelkuli szex semmit nem er akarmilyen tokeletes a technika sima fureszeles marad.

2016. nov. 29. 13:19
 94/118 anonim ***** válasza:
75%

"- Ismeritek az Edinát? Tudod azt a barna/szóke csaj a ..-ból/ből. Tegnap megvolt.

- Igen, a Dávidnak is 2 hete.

- Az mindenkivel lefekszik egy nap alatt.

- Na, akkor én is megpróbálom."

A sztoriból az derül ki, hogy Edina gyorsan kapható, a Dávid viszont gyorsan kapható ÉS ki is beszéli, hogy ő és a partnere is az. Aki szerint ez Dávid erkölcsi fensőbbségét bizonyítja Edinával szemben, annak veszek egy jegyet Szaúd-Arábiába, csak odafelé :D

2016. nov. 29. 15:53
 95/118 anonim ***** válasza:
74%
Mindenhol régebben is voltak a falu vagy a kertváros zárt világában ilyen lányok. Anyjuk vagy meghalt, vagy elhagyta őket, az apjuk sem törődött velük. Már 14 évesen aktív életet éltek, a fiúk pedig kipletykálták őket, aztán mind bepróbálkozott. K* Mari, k* Zsuzsi stb. volt a szexmániás kiscsajok neve. Szeretethiányban szenvedtek, de ez akkor nem derült ki, minden más igen, a vénasszonyok révén mindenki megtudta. Az apja kidobta a kiscsajt az utcára, prosti lett belőle. Harmincöt évesen pedig fogatlan, ráncos arcú vénasszony, két gyerekkel, akikről nem lehetett tudni, ki az apjuk. Ilyen sorsra vágysz???
2016. nov. 30. 11:39
 96/118 anonim ***** válasza:
32%

te nalunk a starbcuck kisebb forgalom van mint nalad.

Szerintem csinalj penzt belole pl Dubai vagy hasonlo ha ugyis vasuti atjaro vagy legalabb hasznot hozzon.

2016. nov. 30. 12:45
 97/118 anonim ***** válasza:
89%
2016. nov. 30. 12:58
 98/118 anonim ***** válasza:
100%

#94: "Aki szerint ez Dávid erkölcsi fensőbbségét bizonyítja Edinával szemben"

Egy fél szóval sem írtam azt, hogy Dávid egy fokkal is különb, mint Edina, mert nem az. Csak azt akartam példázni, hogy a kérdező el van tévedve, hogy azt hiszi, senki nem tud a rengeteg alkalmi kalandjairól.

2016. nov. 30. 12:58
 99/118 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, hányadik partnerednél tartasz?
2016. nov. 30. 13:23
 100/118 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas.
2016. nov. 30. 13:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!