Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?
Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.
14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...
Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.
91: őszinteség ugye?
te miért nem vallottad be a párodnak? mert akkor sose vett volna el, és ezt te is tudod belül. hogy egy nő, akin ennyi ffi átment, az nem kell senkinek komoly kapcsolatra.
Miert kene osszehasonlitani barkit is ?
Ha ket ember szereti egymast es a kapcsolat nem a szexre epul akkor a szex egyutt tanulhato meg iq sem kell hozza
erzelem nelkuli szex semmit nem er akarmilyen tokeletes a technika sima fureszeles marad.
"- Ismeritek az Edinát? Tudod azt a barna/szóke csaj a ..-ból/ből. Tegnap megvolt.
- Igen, a Dávidnak is 2 hete.
- Az mindenkivel lefekszik egy nap alatt.
- Na, akkor én is megpróbálom."
A sztoriból az derül ki, hogy Edina gyorsan kapható, a Dávid viszont gyorsan kapható ÉS ki is beszéli, hogy ő és a partnere is az. Aki szerint ez Dávid erkölcsi fensőbbségét bizonyítja Edinával szemben, annak veszek egy jegyet Szaúd-Arábiába, csak odafelé :D
te nalunk a starbcuck kisebb forgalom van mint nalad.
Szerintem csinalj penzt belole pl Dubai vagy hasonlo ha ugyis vasuti atjaro vagy legalabb hasznot hozzon.
#94: "Aki szerint ez Dávid erkölcsi fensőbbségét bizonyítja Edinával szemben"
Egy fél szóval sem írtam azt, hogy Dávid egy fokkal is különb, mint Edina, mert nem az. Csak azt akartam példázni, hogy a kérdező el van tévedve, hogy azt hiszi, senki nem tud a rengeteg alkalmi kalandjairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!