Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?
Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.
14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...
Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.
Én is 18 vagyok, szóval nem vagyok valami befásult vénasszony..
De szerintem anyád nem azon akadt ki, hogy te több férfivel voltál, mint ő, hanem azon, hogy egy lotyó vagy. Április óta 14 pasi, úristen :D Te tipikusan olyan lány vagy, aki több f4szt fog meg, mint kilincset.
18l
Peersze teljesen igazad van az élet az egy éjszakás kalandokról szól, nem is értem anyád hogy nem tudja ezt felfogni. Jó vicc
Ha ilyenekkel beéred soha nem is fogsz normális kapcsolatot kialakítani senkivel
Én is kiakadtam volna pedig nem vagyok sokkal idősebb nálad. De az, hogy éppen csak elveszted valami semmit mondó pasival a szüzességed, aztán még 13 ilyen pasi jön az durva
Inkább örülj hogy nem kaptál akkora verést apádtól amekkorát megérdemelnél!!! Otthon laksz még?! Inkább takarodnál dolgozni és költöznél el, ha ilyen nagylány vagy.
Kis takony....
Itt igazából pont a két ellentét csap össze.
Anyukád, aki egy kegyetlenül romantikus tévképzetek között él, illetve te, aki pont az ellenkezője vagy, hanzsolod az életet, ugyanakkor vajmi kevés romantikában volt részed, és neked a szex nem több, mint kellemes időtöltés.
Önmagában egyikre sem mondanám azt, hogy baj. Nem vagyunk egyfomák, a lényeg az, hogy mindenki megtalálja önmagát az életben.
A baj az, hogy gondolom, nem sokat foglalkoztak vele, hogy felkészítsenek az életre. Te láttál otthon egy megideologizált mintát, és ennyi, senki még csak nem is beszélt arról, hogy az élet meg a szerelem általában ennél jóval összetettebb és árnyaltabb dolog. Gyakorlatilag egy burokban éltél 18 éves korodig, és úgy vágtál bele a szerelmi életbe, hogy sem az a tapasztalatod nem volt meg, amit általában tini korukban megtapasztalnak az emberek, és otthonról sem hoztál semmi "útravalót". Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki ebben a cipőben jár, sok ilyenről tudok.
Vissza persze már nem lehet csinálni semmit. Amit esetleg tehetsz, az az, hogy megpróbálsz érettebbé válni érzelmileg, párkapcsolatilag, mert azért mégsem annyira ideális, hogy menetenként váltod a pasikat. Így a szexnek pont az érzelmi töltése veszik el, ami az egésznek a lényegét adná.
Értékeld magad többre, mint egy élvezeti luxuscikket.
Szerintem te élsz másik világban, mert ez nem normális. Én 16 vagyok, nem volt még barátom, de olyan emberek közé járok, akik (a fiúk is) úgy reagálnának, mint anyukád, ha egyszercsak bejelenteném, hogy "bocsika, nagylány vagyok, tessenek megd.gni". Arról nem is beszélve, hogy se nekem, se egyetlen barátnőmnek, ismerősömnek eszébe sem jutna ilyesmi, mert ez ultragáz.
Szerinted a normális srácok, akiknek te is örülnél, összejönnének egy olyan lánnyal, akik a fél város átment?
(Ja és azok a fiúk, akik leszólják a kérdezőt: ugye ti is annyira vagytok tiszták, ahogyan azt a kérdezőtől is elvárjátok?
Ha bulikban akár csak egy random csajjal is lefeküdnél, akkor szót se szólhatsz a kérdezőre, mert ugyan olyan vagy, mint ő. Tisztelet a sok-sok kivételnek, csak az vegye magára, akit érint.)
Az irreleváns, hogy hány fiúval voltál együtt. Arra kellene rájönnöd, hogy mi volt a motiváció, amikor lefeküdtél azokkal az emberekkel. Mit kerestél? Miért gondoltad jó döntésnek?
Én azt mondom, hogyha jön a szerelem, akkor ez nem fog számítani. Én sem vagyok szent, volt egy pár pasi az életemben, de nem bánom, hogy így alakultak a dolgok, mert most lehet, hogy akkor nem tudnám így értékelni az első kapcsolatomat.
Rosszul vagyok az olyanoktól, mint te.
18 évesen 14 különböző férfi???
Anyád helyében csattant volna a pofon.
Az írásod alapján te erre büszke vagy. Nos, gratulálok. Remélem, akkor is ezen a véleményen leszel, amikor az utcasarkon fogod tölteni az éjszakát. A te esetedben ez hónapokon belül be fog következni.
Szánalmas vagy.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!