Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több férfival/sráccal feküdtem...

Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.

14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...

Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.

2016. nov. 26. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 A kérdező kommentje:

Ööö, miért is akadályozná ez azt, hogy barátom legyen?

Senki nem tud ezekről a legjobb barátnőmön kívül. Konkrétan az emberek azt hiszik, hogy még szűz vagyok.

2016. nov. 26. 12:38
 12/118 anonim ***** válasza:
95%

"Senki nem tud ezekről "

+ 14 pasi, aki esetleg elmondja ennek-annak....

2016. nov. 26. 12:41
 13/118 anonim ***** válasza:
90%

Egy közönséges ribi vagy, semmi több, nem is csodálom, hogy anyád kiakadt. :P

Az meg nem mérvadó amit levázoltál, nem vagy tapasztaltabb anyádnál, csak mert egy csomóan kiélték az ösztöneiket rajtad! :)

Tipikus "érettebb vagyok a koromnál" szövegelés, csak ez már lejárt lemez, és majd nem kicsit koppansz a végén. :O

2016. nov. 26. 12:43
 14/118 anonim ***** válasza:
94%

" Senki nem tud ezekről a legjobb barátnőmön kívül. Konkrétan az emberek azt hiszik, hogy még szűz vagyok."

Majd mekkorát fogsz pislákolni amikor kiderül az ellenkezője. :P

Mert ki fog az biztos végül! :)

2016. nov. 26. 12:45
 15/118 anonim ***** válasza:
95%
Kicsivel több mint fél év alatt 14 faszival feküdtél össze?! Az nem csak,hogy rengeteg,hanem már a szánalmas kategória. Igaza van anyukádnak,hogy ledöbbent...
2016. nov. 26. 12:45
 16/118 anonim válasza:
88%

Szia! Szerintem mindenképp beszélj anyuddal. Hiába, hogy egyetlen férfi mellett élte le az életét, mégiscsak idősebb, és jó meglátásai lehetnek... próbáljatok rájönni együtt, hogy miért lökted magad egyik kapcsolatból a másikba, mi elől menekültél, vagy mit akartál ezzel elérni. A kiváltó okot kell megkeresni, mert azzal, ami történt, már úgysem lehet mit kezdeni. Nem lehet, hogy köze van az egésznek az apuddal való kapcsolatotokhoz?

.

17/L

2016. nov. 26. 12:46
 17/118 anonim ***** válasza:
95%

"Senki nem tud ezekről a legjobb barátnőmön kívül. Konkrétan az emberek azt hiszik, hogy még szűz vagyok."

Ebből is látszik, hogy nem vagy érett, felnőtt meg aztán végképp nem. Max a rókalyuk felnőtt a lábad között. Az agyad nem.

Nemcsak a barátnőd tud a szexről. A 14 srác és az összes haverjuk. Ebben biztos lehetsz.

2016. nov. 26. 12:48
 18/118 anonim ***** válasza:
97%
Volt egy barátnőm, aki hasonló mód minden férfivel lefeküdt, aki az útjába került ...30 évesen sem értette, hogy miért gond ez, úgy alakult, hogy pszichológushoz került ... Ott volt egy olyan feladata, hogy számolja össze mégis mennyi az annyi kb. 80 lett az eredmény... A lényeg, hogy rájött, hogy mindez csak szeretet hiányból fakad. Sokszor a nők csak egy ölelésre, simogatásra, jó beszélgetésre vágynak...és hogy ezt a figyelmet megkapják a férfitól rögtön lefekszenek vele. Fordítva ülsz a lovon kiscsillag !
2016. nov. 26. 12:49
 19/118 anonim ***** válasza:
93%
Jó, eddig ez történt, oké. De ezután ne feküdj le rögtön hanem várj heteket, és ismerkedj, barátkozz. Tudod mennyire megszépíti a dolgokat, ha az ember olyannal fekszik le akit ismer kicsit, aki után vágyakozott heteket, esetleg hónapokat és aki szintén várt picit és vágyódott. Ezek olyan szép dolgok. Nem szabad átugrani és végére szaladni a dolgoknak, nagy öröm ha az ember kezét megfogják, és eltelik egy hét és utána majd megölelik megcsókolják és megint telnek a hetek és ezeknek a kis dolgoknak is lehet örülni. Majd szépen eljutunk az ágyjelenetig is, de addig annyi kedves, szép és örömteli dolog van, ezeket ne hagyd ki. Mond meg a következőnek, hogy szeretnél komolyabbat és kicsit várjatok és apró lépésenként jussunk el. Csak egyszer próbáld ezt ki. Jobban fognak értékelni és te is magadat, arról nem is beszélve hogy boldog lehetsz, hosszútávon. Most már felnőttél 18 vagy, így próbáld.
2016. nov. 26. 12:51
 20/118 anonim ***** válasza:
12%

Én is soknak tartom ennyi idő alatt a 14-et de nem ez része fogott meg annak amit írtál. Hanem az, hogy nem volt anyukádnak párkapcsolati problémái, nem nem használták ki stb. Én is ezen gondolkodtam mostanában anyukámmal kapcsolatban, 1 férfi volt az életében, apukám, 18 évesen jöttek össze. És sose voltak még olyan kavarások az életében mind nekem eddig 19 évesen, pedig még párom se volt...

Ezért nem is tud rendesen tanácsot adni...

19/F

2016. nov. 26. 12:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!