Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több férfival/sráccal feküdtem...

Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.

14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...

Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.

2016. nov. 26. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
74%

Nem írok le még egy szánalmas vagy monológot,mert felesleges. Egy az,előttem már 30an megtették, a másik te erre büszke vagy...

Látszik mennyire takony vagy agyilag...ez talan a pasiknal büszkeség, a nők körében szégyen!!!

2016. nov. 26. 13:25
 32/118 anonim ***** válasza:
84%

Áprilistól 14, most van november.

04. --- 11. -> 14 db 7 hónap alatt, azaz havi 2.

Matekfeladat:

Ezzel az ütemmel mennyi lesz ez a szám 2020 december végére?

2016. nov. 26. 13:25
 33/118 anonim ***** válasza:
85%

"Te láttál otthon egy megideologizált mintát, és ennyi, senki még csak nem is beszélt arról, hogy az élet meg a szerelem általában ennél jóval összetettebb és árnyaltabb dolog."

Ez a minta működött, mint a mellékelt ábra mutatja.:-) Jó, persze, nem ez az általános, kevesen találkoznak 14 évesen életük párjával.

"fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni."

Ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy a kérdező szabad elhatározásából sorozatban fekszik le olyan pasikkal, akiktől semmit nem akar. A kapcsolatkezdés és a - tervezetten - egyéjszakás b...szás random pasikkal köszönő viszonyban sincs egymással.:-) Éretten gondolkodó ember tisztában van ezzel, és eszébe se jutna kioktatni az életről olyasvalakit, akitől ez az életforma távol áll, a saját szemléletének megfelelőt viszont sikeresen megvalósította.

Van olyan ismerősöm, akinek a mai napig fogalma nincs arról, hogy azért ment rajta végig anno az összes férfikollégája, mert közismert volt, hogy könnyű préda. Még a legintimebb részleteket is megosztották róla egymással, azzal se törődve, hogy rajtuk kívül még ki hallja, azt pedig, akinek esze ágában se volt bepróbálkozni nála, addig cukkolták, amíg rá nem ugrott. "Rózsaszínfelhős", naiv elképzelés, hogy szűznek hisz mindenki, kérdező, pláne az internet és a facebook korában.:D

2016. nov. 26. 13:27
 34/118 anonim ***** válasza:
94%

"és otthonról sem hoztál semmi "útravalót""

De igen, egy normális mintát látott a szüleitől. Nehogy már arra jussunk ki, hogy a szülő akkor készíti fel az életre a gyereket, ha otthon áll a bál, megcsalás, egyebek vannak. Csak hogy megtanulja, mi merre.

Egyébként elképzelni sem tudom, ha valaki 18 éves koráig szűz, mi motiválja arra, hogy utána 2 hetente váltogassa a pasikat.

"fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni."

Neked sem sok, ha azt hiszed, hogy bemutatkozás után rögtön dugni kell.

2016. nov. 26. 13:31
 35/118 anonim ***** válasza:
88%
Azt írod anyádról, hogy ..."elég nagy szerencséje van apával"... Tudod, azt hiszem fordítva látod a dolgokat. A párkapcsolat nem csak szerencse kérdése, hanem megfontoltság, emberismeret, józan ítélőképesség és hasonlók kérdése is. Talán nem anyádnak volt szerencséje, hanem apádnak, hogy anyád benne meglátta azt az embert akire lehet építeni és számítani mindenféle téren. Te feltehetően nem is tudod, hogy mit akarsz. De hát, végül is ebben a korban is össze lehet szedni valami kórságot, amibe pár éven belül bele is lehet halni, aztán szüleid próbálkozhatnak egy újabb gyerekkel, mert elég fiatalok még.
2016. nov. 26. 13:31
 36/118 anonim válasza:
91%

Nem csodálom hogy kiakadt...

19 vagyok,abban egyetértek veled hogy ma nem úgy megy,vagy maximum a nagyon szerencséseknek hogy az első az igazi...de mégis csak egy fiúval feküdtem le,illetve egy volt akivel történtek köztünk dolgok.

Szerelmes többször voltam,és igen,nehéz megtalálni az igazit,de ez nem azt jelenti hogy az ágyába kell ugrani hamar minden "jelöltnek".

2016. nov. 26. 13:39
 37/118 anonim ***** válasza:
93%

"...fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni."

Ezen felröhögtem :D Miért neked van? Azt, hogy széttetted a lábaidat mindenféle jött-ment alaknak, nem kapcsolatnak hívják.

2016. nov. 26. 13:40
 38/118 anonim ***** válasza:
88%

Nem is értem, miért avatod be ilyesmibe anyukádat..

24 éves vagyok, nem sokkal idősebb nálad, mégis egy generációnyi szakadékot érzek a saját és a mostani 16-21 éves korosztály között. Szexuális téren mindenképp.

Nem foglak hibáztatni, se leszólni, mivel ti már ezt a hatalmas nagy szabadságot láttátok mindenhol. A média is ezt sulykolja belétek.. Viszont azt tudnod kell, hogy az "igazi, rózsaszínfelhős kapcsolat" nem létezik. Minden kapcsolatban vannak nehézségek, mindenkinek vannak hibái, előbb-utóbb ezek úgyis elő fognak ezek jönni. Manapság elég hamar meghátrálunk, és inkább partnert váltunk, ami fiatalon nem feltétlen baj, elvégre magunkat sem ismerjük még akkor, a személyiségünk is csak 25 éves korunk körül fejlődik ki. Nem szabad elragadtatni magunkat a nagy szerelem miatt, persze egyszer át kell élni, mert fantasztikus érzés, de nem ez alapján kell párt választani. Sokkal fontosabb a másik iránti tisztelet, megbecsülés, szeretet. A szerelem úgyis elmúlik, ha szerencsések vagyok, és tesztek is érte, fellobban újra, de a köztes időszakot is át kell közösen vészelni. Éppen ezért nem a nagy szerelmet kell keresni, hanem egy olyan társat, akivel hasonló a látásmódotok, egy jövőképetek van, képesek vagyok áldozatokat hozni a kapcsolatotokért úgy, hogy közben a saját személyiségetek is megmaradjon.

A szüleidet ne becsüld alá, merj tőlük tanácsot kérni (és itt nem a futó kalandokra gondolok, azokat tartsd meg magadnak és a barátnőidnek). A közel 20 év alatt, amit egymás mellett töltöttek, szereztek annyi tapasztalatot, hogy tudjanak neked segíteni.

2016. nov. 26. 13:43
 39/118 anonim ***** válasza:
83%
Szegeny anyad...szegyene vagy es
2016. nov. 26. 13:46
 40/118 anonim ***** válasza:
5%
Kicsit kicsapongó vagy, de ez a legtöbb lányra igaz.
2016. nov. 26. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!