Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több férfival/sráccal feküdtem...

Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.

14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...

Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.

2016. nov. 26. 12:21
 81/118 anonim ***** válasza:
71%
Szegény anyád gyereket várt és egy r!banc jött helyette.
2016. nov. 26. 22:29
 82/118 anonim válasza:
25%
Van egy olyan érzésem, hogy ez a kérdés úgy kamu, ahogy van. Egyébként meg ha igaz, a helyedben nem itt reklámonzám magam..
2016. nov. 27. 01:34
 83/118 anonim ***** válasza:
89%
Te használtad ki a férfiakat? Értem... szóval szerinted az, hogy te csak úgy odaadod magad ők meg jól megdugnak az szerinted az, hogy TE használod ki őket. Hmm, akkor gyere és keféljünk egy jót, legalább engem is ki tudsz használni és akkor lesz 15. is. :)
2016. nov. 27. 02:32
 84/118 anonim ***** válasza:
66%
Ha jól nézel ki, engem is ki lehet használni. Leszek a 16. Vagy a 17? Tegnap volt valami este?
2016. nov. 27. 03:21
 85/118 anonim ***** válasza:
85%
"Nem ők használtak ki, hanem én őket." Na pont ez az, amit egy 18 éves kis libával el tudnak hitetni a fiúk, közben meg pont fordítva van, de mire rájössz akkora ribi leszel, hogy átfúj rajtad a szél.
2016. nov. 27. 07:53
 86/118 anonim ***** válasza:
21%
Ha egyszer megdgattad magad, mert viszketett, az még nem kihasználás. Pont ezért az a a gyanúm, kaptál némi támogatást is...
2016. nov. 27. 07:57
 87/118 anonim ***** válasza:
31%
Éppenséggel egy nő is ki tud hasznàlni egy férfit szexuàlisan,és ha a kérdező is élvezte a szexet a pasikkal,akkor nem lehet mondani hogy ő lett volna kihasznàlva.Ennek ellenére 14 fiú 9 hónap alatt rengeteg,de ha valaki ezt élvezi,akkor csinàlja csak nyugodtan,semmi jelentőssége nincs az egésznek.Nekem kevés partnerem volt,de ezért nem tartom magam jobbnak azoknàl,akiknek sok van/volt,csak màs beàllìtottsàgúak vagyunk.
2016. nov. 27. 10:55
 88/118 anonim ***** válasza:
91%

Olyan vagy, mint azok a pasik, akik csak a "lukra futással" foglalkoznak, gyűjtik ezeket, dicsekednek vele, aztán nagyon hamar kiégnek és depressziósok lesznek. Mint ama híres Casanova volt.

Szerelem nélkül csak a prostik teszik ezt, de sokszor a futtatójuk kényszeriti őket. Nem jókedvükben. Te pedig azt hiszed, el tudod titkolni? Az összes fiú, akivel lefeküdtél már elmondta a haverjainak, nálad kell próbálkozni, ha azt mondja, ülj le te lefekszel! Jó kis hírneved lehet már, anélkül, hogy tudnál róla.

2016. nov. 27. 12:39
 89/118 anonim ***** válasza:
89%

A pasik egy laza sörözés közben elmesélik az ilyeneket egymásnak. Kb. valahogy így:

- Ismeritek az Edinát? Tudod azt a barna/szóke csaj a ..-ból/ből. Tegnap megvolt.

- Igen, a Dávidnak is 2 hete.

- Az mindenkivel lefekszik egy nap alatt.

- Na, akkor én is megpróbálom.

Nagyon naív álom, hogy senki nem tud róla.

2016. nov. 27. 17:20
 90/118 anonim ***** válasza:
90%

itt igazából az a gáz, hogy 18 évesen 14-nél tartasz, és ezzel a 14-gyel 8(!) hónap alatt feküdtél le.

gondolj egy kicsit, ez kb 2pasi havonta. és 18 vagy.

nem baj...

a 20 azért meglesz idén, nem?

2016. nov. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!