Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?
Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.
14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...
Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.
Kérdező, meghaltál?
Csak mert akkora a csönd...
90 ember vár kíváncsian a beszámolódra, azóta hánynál tartasz?;)
92 es nek.
(91 es vagyok)
Neki nem sok szamonkernivaloja volt (lett volna) tipikus skalpvadasz volt es en nem azert mentem hozza mert szerettem mas oka volt a hazassagkotesnek , nem nem voltam terhes sem.
a masodik ferjemnek megmondtam o se csinalt belole ugyet mert elottem szamolaltlan nougye volt, es a 20 eves hazassagunk alatt sose hozta fel, mert egyikunket se erdekelte hogy a masiknak ELOTTE mennyi kalandja volt. a huseg attol szamitott amikortol egyutt vagyunk. ahogy nekem teljesen mindegy hogy a ferjem 5 vagy 500 novel fekudt le, ugy o is pontosan ezt az elvet vallja. az "oszinteseg" meg nem mindenben kotelezo, vannak esetek amikor nem muszaj az osszes szennyest a masik nyakaba zuditani. sot meg arra se lennek kivancsi ha a ferjem megcsalna esetleg, nem tartanek igenyt ra hogy elmondja. csinalja ugy hogy engem ne sertsen es kesz. regen is voltak felrelepesek es nem kotottek folyton egymas orrara a felek. engem akkor erdekel a dolog ha erintett vagyok , tehat valami zurt csinalna a dolog az eletemben , ha egy egyszeri kis kaland attol meg nem dol ossze a vilag. De ez csak az en velemenyem nem kell kovetni csak elmondtam a kerdezonek hogy en mit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!