A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
Hah, petíció... Őszintén, akkor lehetne megállapítani a problémát,ha igazan ismernélek titeket. Egy 16 evésnél természetes,hogy elmegy,de vissza is kell jonnie időben! Az,hogy vettetek nekik az iPhone-t,a ti problematok. Ezzel együtt jar a szociális élettérben létrejövő aktív részvétel,tehát használni fogjak.
Te tanultál nyáron matekot? Mert szerintem nem. Ha feltétlen tanultatni akarod őket,augusztusban tedd. Ne vedd el tőlük a nyári szünetet! Beszeljetek meg,h mikor mentek enni,es mondjatok meg nekik,hogyha mas nem,akkor menjenek a tesójukkal pikapikakat vadaszni.
Szerintem a kérdező nyilván troll, de ha már az ő kapcsán merült fel:
Nem is olyan régen még természetes volt, hogy a nagyobb testvért időnként meg lehet kérni arra, hogy vigyázzon a kistesóra. Nem értem, az utóbbi időben ez miért kezdett hirtelen cselédségnek meg a szabadság korlátozásának minősülni. Az emberek családban élnek, a családtagok meg segítenek egymásnak. A nagy tesó néha segít anyának és apának vigyázni a kicsire, anya és apa pedig segít neki megszerelni a biciklit vagy megérteni a matekleckét. Vagy talán egyedül az utóbbiak a magától értetődők?
Az is vicces, hogy egy 16 évest túl fiatalnak gondolnak arra, hogy pár órát vigyázzon egy kisgyerekre, ugyanazon az oldalon, ahol egy 18 évesnek már minden problémájára az a válasz, hogy "költözz el és tartsd el magad". (Ja, tudom... az itt elterjedt vélekedés szerint a felnőttség és érettség nem egy fokozatosan kialakuló dolog, hanem hirtelen kerül egy csapásra az ember fejébe a 18. születésnapján.)
Azt meg hadd ne minősítsem már, hogy "addig se drogoznak"... egy normális embernél ennek alapnak kell lennie, nem valaminek, amiért külön hála jár.
Piros gomb nyomogatása helyett kéretik érvekkel válaszolni, ha valamivel nem értesz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!