Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek is sokat...

A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja

Egy anyuka

2016. júl. 18. 18:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
75%
Javaslom a délutáni 2 órás kikapcsolódás helyett a pároddal este üljetek le a gép elé és olvassátok át a kommenteket a kiírásod alatt....lenne min elgondolkoznotok..
2016. júl. 18. 19:36
 32/140 anonim ***** válasza:
82%
Tudom hogy hogyan lehetne ellehetetleníteni a szórakozásukat, de miért szúrjak ki két idegen emberrel?
2016. júl. 18. 19:40
 33/140 anonim ***** válasza:
78%

Már ne is haragudj, de az, hogy dolgoztok, fizetitek a számlákat... stb. eltartjátok magatokat és a gyerekeiteket, az nem érdem, nem elismerésre méltó, hanem ALAP. Igen, az "ájfón" nem alap, de nyilván ha szülőként meg tudom adni a gyereknek, amit szeretne, akkor - bizonyos szempontok alapján, mérlegelés után - megteszem. Ez már közelít az érdem-kategóriához. "...nehogymár ekkora bűn legyen, hogy a szabadságunk alatt el akarunk menni egyszer étterembe!" - Nem, ez önmagában nem bűn, sőt, az sem, ha szeretnéd, hogy a családtagjaid (akik itt éppen a gyerekeid) segítsenek ezt megvalósítani. Viszont. Te már bőven átestél a ló túloldalára ezügyben, ugyanis az, amit itt leművelsz egész egyszerűen undorító. Bármibe lefogadom, hogy már az utolsó terhességed alatt - rosszabb esetben már előtte - úgy gondoltad, hogy "jöjjön csak a következő, majd a két nagy beáll segíteni", természetesen a véleményük és a megkérdezésük nélkül, alap elvárásként. Igaza van, aki azt mondja, hogy NEM NEKIK SZÜLTED a következő gyereket, hanem magadnak. Nem dolguk, nem kötelességük bébiszittyót játszani, amíg te apuval romcsizol. Nekik alapból nem sok beleszólásuk van (normál, jól működő családban igen, de az más), ha te még 10-et akarnál szülni, akkor szülhetnél teljes nyugalommal, de ennek a másik oldala az, hogy plusz kötelezettségük sincs csak azért, mert te megint babázni akartál. Tehát összefoglalva: megkérni lehet, elvárni nem, ilyen gusztustalan módon (teljes mértékben semmibe véve a két nagyobb gyereket, stb.) követelni pedig "mélységesen felháborító" - csak hogy téged idézzelek.

(Ja, és de, ami miatt te pattogsz meg követelőzöl, pont az a "rásózás".)

2016. júl. 18. 19:43
 34/140 anonim ***** válasza:
82%
😁
2016. júl. 18. 19:44
 35/140 A kérdező kommentje:
Mégegyszer elmondom, SOHA nem kérem hogy segítsenek be, vagy vigyázzanak rá! Egyszeri alkalom volt. Mindketten dolgozunk, a szabadságunk alatt szerintem teljesen normális hogy egyszer elakarunk menni kettesben. Ne ezen lovagolj már!
2016. júl. 18. 19:53
 36/140 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy nem 1kor kellett volna telefonon szólni hogy 5re legyenek otthon, hanem mondjuk mielőtt elmentek.
2016. júl. 18. 19:58
 37/140 anonim ***** válasza:
61%

Az enyémek is játsszák, az viszont becseszne, ha az itthoni feladataik rovására tennék, vagy nem indulnának el hazafelé, amikor szólok. Időnként lehet vigyázni a kistesóra, bármilyen felháborító is ez egyeseknek, és azt sem gondolom, hogy mindig a szülő köteles alkalmazkodni a gyerekhez, pláne ennyi idősekhez. Arról, hogy mi a szülő ALAP (:D) kötelessége, az beszélhet, aki maga is nevel gyerekeket, vagy legalább tervezi a jövőben.

Amúgy nem kell izgulni, ez a marhaság is le fog csengeni, mint annyi minden más divathóbort.:-)

2016. júl. 18. 20:04
 38/140 anonim ***** válasza:
52%
Nyár van szerintem hagyd hogy kikapcsolódjanak az egész eddigi életüket tanulással töltötték nehogy már nyáron ne kereshessenek idióta pokemonokat. Ha el akartok menni a férjeddel akkor bízzátok a négy éves gyereket másra amúgy meg két tini mégis , hogy vigyázna egy négy évesre?
2016. júl. 18. 20:08
 39/140 anonim ***** válasza:
23%
Édes jo atyám . Hát mekkora gond már ,hogy vigyáázni kellene a kistesora ??! Miért passzolná le egyszeri alkalombol?? Vagy akár többször kellene rá vigyázni miért lenne lepasszolás ???? Én 2 éve vigyázok majd minden nap rá .. és nem vettek nekem ájfont sem ... kérdezö ! Én elvenném a huu de faxxa ájfont .. akkor játszon vele .
2016. júl. 18. 20:20
 40/140 anonim ***** válasza:
38%
Nyif nyaf...
2016. júl. 18. 20:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!