A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t?
Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Figyelt kérdés
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Na akkor olvasd el újra amit írtam,látom értelmezési problémáid vannak.Egyébként meg lehet vinni nagyszülőkhöz a pici gyereket, vagy fizetni bébiszittert...Egy tizenéves gyereknek nem az a dolga hogy a kistestvérét pesztrálja..minek szülted,ha most meg gondot okoz az elhelyezése?Milyen hülye hozzáállás ez?Arról nem is beszélve,hogy ki lesz a felelős az esetleges távollétetekben,ha véletlen valami baja lesz a 4 éves gyerekednek miközben a tizenéves gyerekeid vigyáznak rá?Ez milyen felelősség?Milyen anya vagy te??Kinek szülted,nekik vagy magatoknak?
2016. júl. 18. 19:06
13/140 anonim válasza:
Te bszod el, ha az akaratod ellenére kint mászkálnak.
Soha nem maradtam tovább, mint ahogy azt a szüleim kérték. És nem veréssel érték el ezt.
Szóval mi az, hogy 10 órát kint vannak, még sötétedés után is?! Neveld meg a gyerekeidet és kész. Mondjuk 13 és 16 évesen már mindegy..ha eddig nem sikerült, akkor már ezután se fog.
2016. júl. 18. 19:06
14/140 anonim válasza:
Na na na !! 6-os vagyok. Ebből a szempontból anyuka mellé állok. Egy 16 éves gyerekben kell lenni annyi felelősségnek,hogy tudjon vigyázni a los tesóra pár órát néha napján. Igen is a szülőknek is jár ennyi! A baj,hogy nem tudja korlatozni ezt a fajta cselekedetüket.
2016. júl. 18. 19:09
15/140 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, miért ennyire felháborító: Reggel 10 órakor kimentek játszani, egykor felhívtam őket hogy mi 5-kor szeretnénk elmenni együtt 2 órára, azt mondták ők nem akarnak addigra hazajönni! Nagymama 100km-re lakik. De biztos én vagyok a sz*r anya, hogy egy évben egyszer megkértem őket ilyenre! Biztos ez a normális, hogy két tini nem képes ilyet megtenni, inkább egy alkalmazással szórakoznak!
2016. júl. 18. 19:10
16/140 anonim válasza:
Nagyon okos gyerekek lehetnek,ha kettessel zárták az évet..főleg a 13 éves....és ez nem az ő hibájuk..gondoloma kisgyerek a minden a nagyok meg l vannak tojva...csak cselédként funkcionálnak a családban
2016. júl. 18. 19:11
17/140 anonim válasza:
És most mit vársz mit mondjunk??A te nevelésed...
2016. júl. 18. 19:12
18/140 anonim válasza:
Ha normálisan nevelted volna őket, akkor nem lenne gond a tanulással. Nem mindig másra kéne fogni a szülőnek, hogy elrontotta a gyereket. Gyereket pedig magatoknak csináljatok és ne a tesónak. Undorító dolognak tartom, ha rá van erőszakolva a nagyobbra. Nekem is van kisebb testvérem (nem is egy), de soha nem passzolták át nekem. Pedig a szüleink is sokat dolgoznak.
2016. júl. 18. 19:13
19/140 anonim válasza:
Töltsd le te is.
2016. júl. 18. 19:14
20/140 A kérdező kommentje:
A matekon kívül négyes ötös tanulók. Mindkettőnek problémája van a matekkal, járnak korrepetálásra de így is nehéz nekik! Nem hülyék egyáltalán, németből rendszeresen versenyeken indulnak! És igenis foglalkozunk velük sokat. Ezen a konfliktuson kívül nagyon jó a kapcsolatunk mindkettővel. Ezért is vagyok felháborodva, amióta megjelent a játék teljesen kikeltek magukból
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!