A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
Egyszerű... letörlőd !
Amúgy meg..anno gyerekként pokémonos taaz-al játszottam(amit chipsbe voltak stb),volt h suliba is elvittük,mégse lett belőlem nem törödöm,analfabéta buta) Ha ennyire aggodsz,max nem adod oda a gyerekednek a telefont suliba..jah és pár hét és ezis lecseng!
Gáz,hogy szülőként nincs elképzelésed h mit csinálj,és ilyen baromságba kéred ki más véleményét
Én ezt nem értem. Reggeli párbeszéd :
Gyerkőc: Anya elmentünk polémonokat hajkurászni.
Te: Rendben, 1kor kész az ebéd, legyetek itthon.
(Legalább a 13 éves!!!!).
És akkor meg lehetett volna beszélni a déluráni tervet. Nem hivogatni... Vagy hogy volt? Ők is csak telefonon közölték? Ne hatagudj, de a 13 éves lányom olyat kapna (nem fizikai, hanem egyéb bünti), ha nem jönne haza egész nap, még sötétbe se, hogy imàtkozna, hogy legyen végre suli.
Abban igazat adok, hogy meg lehet kérni őket, hogy vigyázzanak a kicsire, amennyiben ez nem rendszeres, és nem az utolsó pillantaban közlöd velük (pl ma 1kor, hogy 5kor mennétek. Ha már előbb szóltál, akkor bocsi, én nem így értettem). Bár a stílusod bicskanyitogató.
Jézusom :D
Te vagy az a tipikus anyuka, aki szúnyogcsípéssel is beviszi a gyereket az ügyeletre??:D
Az ilyen miért lesz szülő?😩
Csak tudnám minek az ilyennek gyerek?!
"ezek"... legszívesebb pofán b*sználak ezért! Tudod nem csak a gyereknek kell tisztelni a szülőt, hanem fordítva is, de nekem ebből nem éppen ez jött le.
A többit pedig már a többiek leírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!