Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek is sokat...

A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja

Egy anyuka

2016. júl. 18. 18:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/140 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi, mint minden mas divatbaromsagot, a pokemonozast is megunjak 2-3 heten belul.
2016. júl. 18. 20:29
 42/140 anonim ***** válasza:
71%

Talán meg kellene őket nevelned. :DDD

Szégyen, hogy a 16 éves gyereked nem tudod megkérni valamire. Szinte 2 év választja el a papírformai felnőttségtől.

Ha azt mondod, hogy "Kisfiam, sötétedés után nem mehetsz el", akkor ő ennek ellenére fogja magát, és elmegy, az nagyon cink. Márpedig én így értelmezem, hogy ez így van nálatok.

43/140 A kérdező kommentje:
#37 végre egy normális válasz, köszönöm! Valahogy senkinek sem sikerült felfogni a kérdésem lényegét! De lehet én vagyok lemaradva és másoknál normális, hogy a gyerek napi szinten eljárkál ennyi időre, kibújva az itthoni dolgok alól! Meg azt sem tartom normális dolognak, hogy rá se hederít ha meg merem kérni hogy legyenek már szivesek hazajönni! Lényegtelen, hogy miért. Az apjuk engedi őket, szerinte menjenek csak hadd játsszanak. Felőlem játsszanak de ne ENNYIT! Ez már szerintem sok. Érdekes eddig ha elmentek csavarogni, mindig időben hazajöttek, nem volt belőle sosem gond! Hétvégén besegítenek a takarításban önként, most már azt sem! Inkább a pokemon. Úgy néz ki a szobájuk mint egy disznó ól.
 44/140 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg olyasmi a stílusa, mint a "nővéremet idegesítik a gyerekeim [...] A nővérem nem akar pelenkázni" kérdezőnek.

Amúgy mi tesóimmal nem játszunk rajta, megmondták róla a véleményük rögtön az elején, engem meg öcsémet pedig annyira nem érdekel a dolog. Ha érdekelne, elkéredzkednék - mert szó nélkül nem megyek sehova - és ha nem engednek, elvagyok magamban.

Amúgy nem értem... ha engem hívnának a szüleim, kb nem mernék órákkal tovább elmaradni. Szóval nem lehet, hogy korábban ellazáztátok a dolgot?

2016. júl. 18. 20:32
 45/140 A kérdező kommentje:
Nem teszek föl valótlan kérdéseket, nem vagyok semmiféle "pelenkás kérdező". És nem lazáztuk el a dolgot, amint írtam eddig sosem volt gond, mindig időben hazajöttek.
2016. júl. 18. 20:34
 46/140 anonim ***** válasza:
83%
Nem érted, hogy sz@rul nevelitek őket ? Normális családban nem ez van. Ráadásul a férjed adja alájuk a lovat. Ugyanazt kellene mindkettőtöknek mondani. Így semmi tekintélyetek a gyerekek előtt és jogosan.
2016. júl. 18. 20:36
 47/140 anonim ***** válasza:
29%
Mikor szórakozzanak ha nem fiatalon?
2016. júl. 18. 20:36
 48/140 anonim ***** válasza:
36%
Felháborító!!! Ti csesztétek el, ez van!!!
2016. júl. 18. 20:44
 49/140 anonim ***** válasza:
74%
Nekem volt ket nagyobb noverem mikor kocsi voltam es TERMESZETES volt hogy adott esetben vigyaznak ram. Ezt nevezik CSALADNAK!
2016. júl. 18. 20:44
 50/140 anonim ***** válasza:
17%
Mégis milyen jogon nyúlnál a gyerek telefonjához!!! Meg komolyan azt hiszed hogy nem bírják utána vissza állítani..
2016. júl. 18. 20:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!