A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
Ha meg egész nap bent ülnének, az lenne a baj... Ezt a játékot direkt arra találták ki, hogy a lusta, otthon tespedő fiatalokat végre kimozdítsa otthonról. Az, hogy a gyerekeid nem bírnak ki 2 órát vigyázni a testvérükre, az a te/ti neveléseteknek köszönhető. Egyébként meg ne csináld már a fesztivált! Hagyd őket, hadd játszanak! Addig sem isznak, drogoznak, buliznak. Komolyan, olyan irígy, besavanyodott hatást keltesz, hogy én se csináltam volna meg neked semmit, ha a helyükben lettem volna.
Volt egy cikk is, hogy volt valami hülyejány, aki kisétált az autópályára, mert pokémot akart fogni, elbszta a kocsi, és ő is meg az anyja is a játékot hibáztatja. Szerintem meg az anya volt a felelőtlen, amiért nem tanította már korábban meg arra a gyereket, hogy ésszel élünk, meg a gyerek volt idióta, amiért nem volt képes felmérni a helyzetet. Ez a játék is olyan, mint anno a dragon ball. Azt is áttették késő estére, majd le is vették a műsorról pár csökkent értelmi képességű miatt. Csak épp ezzel nem fog menni, fogadd el!
1. Hány gyereket ismersz, aki szeret nyáron tanulni, vagy különösebb cél nélkül leül nyáron tanulni? Én is csak azért jártam anno angol tanfolyamra, mert akkor még ki lehetett váltani nyelvvizsgával a nyelvi érettségit. A kötelezőket meg az olvasás szeretete miatt olvastam el nyaranta. Egyébként év közben kell tanulni, nem ilyenkor. Tanuljátok meg valahogy ösztönözni a gyerekeiteket, de tanév alatt, ne a szünetek menjenek erre rá, nekik is kell a feltöltődés.
2. A kicsi gyereketekre nektek kell felügyelni, nem a nagyobb gyerekeidnek, ti vagytok a szülők, nem ők, ne passzoljátok le nekik.
3. Van olyan FELNŐTT, aki a játék hatására felmondott a munkahelyén, hogy utazzon és összevadássza ezeket a figurákat.
4. Amúgy is többet kellene az embereknek a szabad levegőn tölteni, és nem állandóan a négy fal között dögleni. Ha egy ilyen játék viszi ki az embereket a levegőre, hát ez van.
Nincs azzal semmi gond, ha alkalmanként vigyázni kell a kicsikre.
Ami gond, hogy a férjeddel nem egyformán nevelitek őket, ő engedi, te nem.
A másik, hogy utálom, ha valaki a gyereke fejéhez vágja, hogy én vettem, én fizetem. Akkor ne vedd meg, ne fizesd. Ha mégis megteszed, ne vágd a fejéhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!