Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek is sokat...

A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja

Egy anyuka

2016. júl. 18. 18:44
 81/140 anonim ***** válasza:
3%
Ott már baj van ha zsebpénzt kapnak, de mimndegy.
2016. júl. 19. 09:04
 82/140 anonim ***** válasza:
72%

Ha meg egész nap bent ülnének, az lenne a baj... Ezt a játékot direkt arra találták ki, hogy a lusta, otthon tespedő fiatalokat végre kimozdítsa otthonról. Az, hogy a gyerekeid nem bírnak ki 2 órát vigyázni a testvérükre, az a te/ti neveléseteknek köszönhető. Egyébként meg ne csináld már a fesztivált! Hagyd őket, hadd játszanak! Addig sem isznak, drogoznak, buliznak. Komolyan, olyan irígy, besavanyodott hatást keltesz, hogy én se csináltam volna meg neked semmit, ha a helyükben lettem volna.

Volt egy cikk is, hogy volt valami hülyejány, aki kisétált az autópályára, mert pokémot akart fogni, elbszta a kocsi, és ő is meg az anyja is a játékot hibáztatja. Szerintem meg az anya volt a felelőtlen, amiért nem tanította már korábban meg arra a gyereket, hogy ésszel élünk, meg a gyerek volt idióta, amiért nem volt képes felmérni a helyzetet. Ez a játék is olyan, mint anno a dragon ball. Azt is áttették késő estére, majd le is vették a műsorról pár csökkent értelmi képességű miatt. Csak épp ezzel nem fog menni, fogadd el!

2016. júl. 19. 10:06
 83/140 anonim ***** válasza:
42%
először is és simán evnnék egy butább telefont amin nem tudnak pokémon go-ni, de csak akkor ha előtte átbeszélitek hogy ha kitakarítják a szobájukat, rendesen viselkednek, elmosogatnak maguk után és havonta egyszer egy minimum 1 HÉTTEL előbb megbeszélt időpontban(nem pedig 4 órával) vigyáznak a kicsikre akkor játszhatnak, ha ez nem jön be akkor cserélném a mobilokat. De szerintem egyáltalán nem vészes hogy ezzel játszanak nyári szünetben, itt ti voltatok a hibásak hogy csak úgy tényként közöltétek velük hogy vigyáztok a tesótokra. Ha nem gyerekről lenne szó akkor belegondoltál volna, hogy nem pár órával előtte szólunk az ilyesmiről hanem minimum 1 nappal. Neked ez a játék a hülyeség, számukra meg az éttermezés időpocsékolás.gondoltál volna minderre mielőtt megszülöd a 3. gyereket.
2016. júl. 19. 10:38
 84/140 anonim ***** válasza:
93%
A "néha" vigyázni a tesóra dologgal szerintem nincs gond,sőt természetes is lenne,hogy a nagyobb néha besegít, de sok szülő átesik a ló túloldalára. Az én anyám anno szépen átpasszolta rám a tesómat. A végén szó szerint a lábam nem tehettem ki a házból a nélküle,mindenhova vinnem kellett magammal, ha mégsem jól megbüntettek.Egyszerűen nem akart vele foglalkozni. Érdekes módon ma már ő is úgy mondja vissza az egészet,hogy csak "néha" kért meg ,hogy vigyázzak rá. Ahan. Szóval vannak olyan szülők akik a néha alatt akár a minden napot értik csak finomítják maguknak,hogy nem akarnak a saját gyerekükkel foglalkozni.Remélem a kérdezőnél ez nem így van.
2016. júl. 19. 11:07
 85/140 anonim ***** válasza:
90%

1. Hány gyereket ismersz, aki szeret nyáron tanulni, vagy különösebb cél nélkül leül nyáron tanulni? Én is csak azért jártam anno angol tanfolyamra, mert akkor még ki lehetett váltani nyelvvizsgával a nyelvi érettségit. A kötelezőket meg az olvasás szeretete miatt olvastam el nyaranta. Egyébként év közben kell tanulni, nem ilyenkor. Tanuljátok meg valahogy ösztönözni a gyerekeiteket, de tanév alatt, ne a szünetek menjenek erre rá, nekik is kell a feltöltődés.

2. A kicsi gyereketekre nektek kell felügyelni, nem a nagyobb gyerekeidnek, ti vagytok a szülők, nem ők, ne passzoljátok le nekik.

3. Van olyan FELNŐTT, aki a játék hatására felmondott a munkahelyén, hogy utazzon és összevadássza ezeket a figurákat.

4. Amúgy is többet kellene az embereknek a szabad levegőn tölteni, és nem állandóan a négy fal között dögleni. Ha egy ilyen játék viszi ki az embereket a levegőre, hát ez van.

2016. júl. 19. 12:01
 86/140 anonim ***** válasza:
98%

Nincs azzal semmi gond, ha alkalmanként vigyázni kell a kicsikre.

Ami gond, hogy a férjeddel nem egyformán nevelitek őket, ő engedi, te nem.

A másik, hogy utálom, ha valaki a gyereke fejéhez vágja, hogy én vettem, én fizetem. Akkor ne vedd meg, ne fizesd. Ha mégis megteszed, ne vágd a fejéhez...

2016. júl. 19. 12:04
 87/140 anonim ***** válasza:
81%
Életemben egyszer kaptuk meg öcsém és én nagyanyánktól, hogy "ezek", nem tette zsebre, amit ezért kapott tőlem. Így ne nevezd a gyerekeidet, főleg, hogy gyakorlatilag a te nevelésed. Talán tanulj belőle, hogy nektek szülőként mit kellene másképp csinálnod. Aztán meg ha nem megy a matek, nem lehet mindenki zseni, a többi megy, azt írtad, csak ez nem. Majd olyan területen tanulnak tovább, amihez erre nem lesz szükség. Van választási lehetőségük, nem minden szakmához kell jó matektudás. Amíg a boltban elboldogulnak és megtanulják, hogy ne csináljanak adósságot, addig nagy baj nincs. Tanévben fogadhatsz melléjük magántanárt korrepetálni, de a nyár ne erről szóljon.
2016. júl. 19. 12:22
 88/140 anonim ***** válasza:
74%
Nem nekik kéne vigyázni a te gyerekedre.
2016. júl. 19. 12:54
 89/140 anonim ***** válasza:
35%
Remélem, csak viccelsz, és valójában nincs 16 és 13 éves gyereked. Kérlek, mondd, hogy csak szórakoztatni akarod magad.
2016. júl. 19. 13:23
 90/140 anonim válasza:
97%
Mekkora egy aberált vagy :D. Most az a baj hogy nem bent rohadnak egész áló nap. Majd biztos miattad betiltják :) Ennyi eszem lenne inkább elkártyáznám ..
2016. júl. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!