A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t?
Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Figyelt kérdés
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
EGyáltalán nem szívódtam fel, olvasom a válaszokat de ez már csak ócsárolás ami itt megy! Nincs több hozzáfűzni valóm a témához. Részben megoldottuk a problémát
2016. júl. 21. 13:25
112/140 anonim válasza:
Én segítenék megoldani a problémát, Poke landával csapnálak agyon
2016. júl. 21. 13:27
113/140 anonim válasza:
ja megoldottuk:P nem kellett volna ekkora különbséggel szülni aztán elvárni a gyerekektől, hogy helyettetek neveljék, úgy hogy pofátlanul csak 4 órával előtte szóltatok, pedig minimum 1 nappal kellett volna. Itt ti voltatok a taplók a gyerekek valószínüleg már megszervezték maguknak ezt a programot ti meg gondoltatok egyet hogy hopsz úgyis szültem előtte két kölyköt akkor jók lesznek dadus helyett.
2016. júl. 21. 13:33
114/140 anonim válasza:
Elképesztő ami itt megy, de komolyan. Nem értem miért egy játékot kell hibáztatni, hogy szar a nevelés (már bocsánat). Érdekes, én is játszok vele, de ha a szüleim megkérnek valamire azt megcsinálom. Itt minden csak nevelés kérdése.
Egyébként kíváncsi vagyok hogy lett megoldva a dolog. Elvették a telefonjaikat? Szobafogság?
2016. júl. 21. 14:19
115/140 anonim válasza:
Khm... Offolok, de látom hogy ide sokan írnak. Nekem most két emlékművet mutat, most telepítettem az alkalmazást. Miért csak ennyit? Ha elindulok, több fog látszani?
2016. júl. 21. 14:20
116/140 anonim válasza:
Ha elvetted a telefonjukat akkor most biztos utálnak.
2016. júl. 21. 14:31
117/140 anonim válasza:
Kérdező, megoldottuk a problémát, nyilvánvalóan nem kell tovább ragozni. A gyerekeket meg kell nevelni, időben, akkor nincsenek ilyen gondok. Ha nem vagytok következetesek, megnevelik magukat, vagy megneveli őket más, aztán vagy tetszik az eredmény, vagy nem.
Én már felnőttem, és nem nevezhető a legjobbnak a kapcsolatom a szüleimmel, inkább rideg, de olyan soha nem volt, hogy ne bízhattak volna meg bennem gyerekként, tiniként.
2016. júl. 21. 14:39
118/140 anonim válasza:
A gyerek nem bébiszitter.
2016. júl. 21. 17:13
119/140 anonim válasza:
Nyugi, kérdező, csak néhány unatkozó tini bunkózik, nem kell velük foglalkozni. Nyilván nekik is írásos kérvényt nyújt át az anyjuk, egy héttel a tervezett program előtt, hogy legyenek kedvesek hazafáradni az óvodából, akarom mondani, a pokémonvadászatból...:D
2016. júl. 21. 17:44
120/140 anonim válasza:
Én szülő vagyok, mégsem várnám el a gyerekemtől hogy a másik gyerekemre vigyázzon. Amúgy sem tudom felfogni ezt a gondolatmenetet. Ha szívesen teszi akkor oké, de hogy az általános segítséghez számítsam... Hát eléggé érdekes. A tizenéves azért tizenéves, hogy tizenéves legyen. :D Majd ha saját gyereke lesz, akkor megtanul másról gondoskodni. Ez nem tartozik a tizenévesen kötelezően megtanulandó dolgok közé. Talán nem kellene ennyi idősen kicsi gyereket bevállalni és akkor nem kellene átsózni a nagyobbakra meg háborogni. Most élhetne a kérdező. És ha nem lennének a nagyobbak? Akkor mi lenne, meghalnál? Micsoda tragédia hogy a büdös kölkek mernek nyáron sétálgatni a pokémonok után. Nem hogy otthon görnyednének a gép előtt vagy házimunkát végeznének, hogy legyenek 20 éves korukra jóóó hátfájósak. Vagy drogoznának valahol. OMG... 40 éves koromra már 20 lesz a nagyobbik gyerekem. Nem fogok 35 fölött bevállalni többet tutira, pont azért hogy ezt elkerüljem. A tizenéves hadd éljen. Örülj neki hogy ilyen programjaik vannak és nem ivászat meg ri bancosodás! Mikor éljenek ha nem most? Semmi káros nincs ebben, sőt... Hadd élvezzék már a nyarat! Te meg keress egy bébiszittert vagy menjetek bababarát helyre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!