A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
Az egyébként feltűnt vkinek hogy a kérdés 18-an íródott,a Pokemon GO pedig 16-an jött ki(itthon legalábbis)? Ergo ket-három nap alatt nem hinnem hogy megoldhatatlanna válna egy vacsora megszervezese...
Btw írhatunk bármit a kérdezőnek,úgyis az a jo,amit o mond...
Én neked adok igazat!
Tényleg a mai gyerekek csak a telefon, játék, de semmi házimunka. Kis nyikhaj nagyképű senkik.
Mit is hozzak helyre ?
jól megélünk, 4-es átlagom van, küzdősportolok, élvezem a szabadidőm, jól kijövök mindenkivel.
de ha neked a nagyképű, semmittevő gyerekek a jók akkor ok. bár szerintem az itteni válaszadók is kis baseball sapkás, kockuló beképzelt gyerekek, akiket még köszönni se tanítottak me . .
Hidd el, sosem a játék a hibás.
Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!