A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
atyauristen, én eddig errol (na jo másrol sem) játékrol nem is hallottam…pedig idosnek sem nevezném magam, a 30 évemmel…
szoval most rákeresek..mert ugy érzem itt mindenki tudja mirol van szo, csak én vagyok a h.ulye.
Pokémonmesterek:D
A 25 éves fiam mesélte, hogy délután, hazafelé jövet, 2 bő 40-es, jómunkásember-kinézetű fickóval nyomták egy lelőhelyen vagy min a játékot. Csodás látvány lehetett.:D
na most ért a második sokk…sose értettem, hogy az emberek mit nyomkodnak azon a rohadt telefonon egész nap… meg egyáltalán, amikor a fiatalok sétálnak az utcan egymás mellett, meg se szolalnak, csak nyomkodjak a telot..mindig érdekelt, hogy ezek most mit néznek annyira, ráadásul egész áldott nap… és hogy tudnak igy sétálni, hogy se nem látnak, se nem hallanak…
MEGVILÁGOSODTAM!! hat itt mindenki játszik?!!! oszinten..ez gaz és debil…és ..még jo, hogy a fiam csak 2 éves, már most azon gondolkodom, hogy tudom elkerulni, hogy o is ilyen utodott, telefonjat folyamatosan nyomkodo debil legyen..
Istenem
Annyita orulok h a gyerekeim nem tudjak letolteni azt a vackot es inkabb pancsolnak olvasnak kirandulnak bicikliznek pinpongoznak es normalis gyerekkent elnek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!