A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?
Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja
Egy anyuka
Még szerencse, hogy nem az ilyen unatkozó, megsavanyodott háziasszonyok döntenek.
Most komolyan ez legyen a világ legnagyobb gondja, hogy a gyerekeid 2-esek matekból, nem ezen fog múlni az életük. Legalább kimozdulnak a szabadba kicsit, a 16 éves fiad már simán mászkálhat egyedül. Ahogy látom te is az az anyuka vagy, aki a kamasz gyerekeire szül gyereket és őket ingyen babysitternek nézi.
Ha ilyen mindenen hisztiző anyám lenne, valószínű én sem maradnék sokat itthon, inkább ezen gondolkozz.
Ez az egyik legszórakoztatóbb és ostobább Pokémon kérdés, amit az elmúlt 20 évben láttam :D
1. Te vagy szülő, te neveled. Azt mondod hazajön: hazajön. Azt mondod tanuljon: tanul. Nem teszi? Ez rólad árul el dolgokat.
2. Más szülők azon sírnak, hogy a gyerekük nem mozdul ki eleget. Örülj, hogy nem otthon a gép előtt rohannak, hanem VALÓDI helyeken valódi látnivalókat tekintenek meg. Ha egyszer kipróbálnád a játékot tudnád, hogy látványosságokhoz, szobrokhoz, parkokhoz vezeti az embert. Lehet te is tanulnál valamit a környékedről.
3. A pokémon nem hibás. Attól, hogy te nem érted nem jelenti, hogy rossz. Tipikus öreg ember duma. Ne mondd, hogy te gyerekként nem szerettél olyan dolgokat, amit a szüleid utáltak.
4. A pokémon go nyári szünet alatt jelent meg. Ergo nem azért 2-es tanulók a gyerekeid mert pokémonoznak. Ergo már előtte is szarul tanultak. Ergo 1-es pont.
Kicsit off, de a helyzet már tényleg kezd szinte ijesztővé válni. Tegnap este mesélte a 16 éves gyerekem, hogy amint hazafelé jött (este 10 körül), MINDENKI a telefonját bámulva kódorgott, pokémonokra vadászva, ő maga használta az ijesztő szót a látványra. Hozzáteszem, ő is játszotta, csak lemerült a telefonja, így volt alkalma jobban körülnézni, különben talán fel sem tűnik neki.
Remélem, tényleg le fog csengeni ez az őrület, vannak előnyei a játéknak, de ez, ami zajlik, szerintem már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!