Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek is sokat...

A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja

Egy anyuka

2016. júl. 18. 18:44
 91/140 anonim ***** válasza:
36%
Ez szerintem nem vicc. :(
2016. júl. 19. 13:47
 92/140 anonim ***** válasza:
78%

Még szerencse, hogy nem az ilyen unatkozó, megsavanyodott háziasszonyok döntenek.

Most komolyan ez legyen a világ legnagyobb gondja, hogy a gyerekeid 2-esek matekból, nem ezen fog múlni az életük. Legalább kimozdulnak a szabadba kicsit, a 16 éves fiad már simán mászkálhat egyedül. Ahogy látom te is az az anyuka vagy, aki a kamasz gyerekeire szül gyereket és őket ingyen babysitternek nézi.

Ha ilyen mindenen hisztiző anyám lenne, valószínű én sem maradnék sokat itthon, inkább ezen gondolkozz.

2016. júl. 19. 14:01
 93/140 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem találsz értelmes embert az országban akinek ezzel baja van.
2016. júl. 19. 15:39
 94/140 anonim ***** válasza:
86%
Menjél tüntetni meg blokádot szervezni, hogy tíccsákbe, a taxisoknak bejött.
2016. júl. 20. 04:30
 95/140 anonim ***** válasza:
19%
@.@
2016. júl. 20. 10:25
 96/140 Tamás102 válasza:
88%

Ez az egyik legszórakoztatóbb és ostobább Pokémon kérdés, amit az elmúlt 20 évben láttam :D

1. Te vagy szülő, te neveled. Azt mondod hazajön: hazajön. Azt mondod tanuljon: tanul. Nem teszi? Ez rólad árul el dolgokat.

2. Más szülők azon sírnak, hogy a gyerekük nem mozdul ki eleget. Örülj, hogy nem otthon a gép előtt rohannak, hanem VALÓDI helyeken valódi látnivalókat tekintenek meg. Ha egyszer kipróbálnád a játékot tudnád, hogy látványosságokhoz, szobrokhoz, parkokhoz vezeti az embert. Lehet te is tanulnál valamit a környékedről.

3. A pokémon nem hibás. Attól, hogy te nem érted nem jelenti, hogy rossz. Tipikus öreg ember duma. Ne mondd, hogy te gyerekként nem szerettél olyan dolgokat, amit a szüleid utáltak.

4. A pokémon go nyári szünet alatt jelent meg. Ergo nem azért 2-es tanulók a gyerekeid mert pokémonoznak. Ergo már előtte is szarul tanultak. Ergo 1-es pont.

2016. júl. 20. 10:53
 97/140 anonim ***** válasza:
95%
Csak egy kérdés, kérdező. Te hova viszed a gyerekeidet? Jártok kirándulni, hegyekbe, kisvasútra, vízpartra? Elviszed őket kulturális eseményekre, gyerekeknek is való múzeumokba? Megmutatod nekik a nevezetességeket? Vagy csak a bevásárlás és a plázázás a kimozdulós program?
2016. júl. 20. 10:59
 98/140 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit off, de a helyzet már tényleg kezd szinte ijesztővé válni. Tegnap este mesélte a 16 éves gyerekem, hogy amint hazafelé jött (este 10 körül), MINDENKI a telefonját bámulva kódorgott, pokémonokra vadászva, ő maga használta az ijesztő szót a látványra. Hozzáteszem, ő is játszotta, csak lemerült a telefonja, így volt alkalma jobban körülnézni, különben talán fel sem tűnik neki.

Remélem, tényleg le fog csengeni ez az őrület, vannak előnyei a játéknak, de ez, ami zajlik, szerintem már túlzás.

2016. júl. 20. 11:21
 99/140 anonim ***** válasza:
32%
Tegnap a Praktikerben én is nyomkodtam a telefonomat, de nem pokémonra vadásztam, hanem egy terméket kerestem, aminek nem emlékeztem a megnevezésére, és nem találtuk, melyik sorban van. Így viszont, miután megtaláltam mobilneten, meg tudtam mutatni az egyik vevőszolgálatosnak, aki így már tudott segíteni.
2016. júl. 20. 12:02
 100/140 anonim ***** válasza:
82%
Vajon miért nem reagál a kérdező a válaszokra?
2016. júl. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!