Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti gyereketek is sokat...

A ti gyereketek is sokat használja a Pokemon Go-t? Felháborító! Hogy lehetne letiltani a játékot?

Figyelt kérdés

Valaki tudja hogyan lehetne letiltani a gyerek telefonján ezt a játékot? Felforr az agyvizem amióta a gyerekeim letöltötték ezt az értelmetlen baromságot. A 13 éves lányom és a 16 éves fiam egész álló nap a városban lógnak, amióta megjelent. Szinte soha nincs itthon egyik sem, a párommal nem tudunk elmenni együtt sétálni, vacsorázni mert a 4 éves kisfiamat nem hagyhatjuk egyedül, amíg ezek kint lézengenek! Felháborítónak tartom! Nem hogy itthon gyakorolnák a matekot, mindkettő kettessel zárta az évet! Már gondolkoztam, hogy indítok egy petíciót, hogy tiltsák be itthon! Teljesen elveszi a gyerek eszét ez a baromság! Felállítottuk a medencét de az sem érdekli őket! Mi lesz iskola idő alatt? Nem fog tanulni a gyerek mert pokemont gyűjt? A férjem szerint nincs ezzel semmi baj. Persze ha itthon gétéáznak egész nap azt ő is megszólja

Egy anyuka

2016. júl. 18. 18:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 anonim ***** válasza:
33%
Nem csak a drága telefonokat lopják el. :(
2016. júl. 24. 10:26
 132/140 anonim ***** válasza:
68%
Nyilván nem csak a drágákat, azokat lopják el, amiket el tudnak adni, kevés vagy sok pénzért, amire kereslet van, amiket ismernek, és a könnyű célpontokat keresik. Egy gyerek könnyű célpont. Ha bemész egy használt telefon kereskedésbe, nincs rá garancia, hogy mindegyik készülék tiszta forrásból van. Egy időben sokat olvastam arról, hogy ilyen kereskedést lefüleltek lopott készülékek miatt...
2016. júl. 24. 12:06
 133/140 anonim ***** válasza:
25%
akkor is úgy ildomos, hogy ha valakit be akarsz fogni dadusnak, akkor is ha a saját gyereked legalább előtte egy héttel lebeszéled vele. Nem pedig pár órával nyögöd be hogy ja és gyere haza vigyázni a picire. Szülő vagyok és amikor megszülted a harmadikat nem arra kellett volna építeni hogy majd, úgyis a másik kettő vigyáz rá -.-" nyeld le a békát hogy szültél magadnak egy kései kölyköt és most egy ideig nem lesz szabadidőd, megint mint a régi szép időkben :D Nem kell a játékra fogni azt hogy elszúrtad a szabadidődet azzal hogy későn szültél.
2016. júl. 25. 09:36
 134/140 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem lazàn elvàrhat ennyit a gyerekéről nehogy letörjön màr a körmük . . a régi időkben màr dolgoztak ilyenkor amelyik akart (ismerősnél, szőlőben) de még ha nem is, minimum otthon segítettek. De jolvan, nem kell, hagy legyenek semmire kellő roha dékok . . 17f mielőtt azzal jönnétek hogy valami öregember vagyok!
2016. júl. 25. 09:58
 135/140 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarod te is kipróbálni?
2016. júl. 25. 09:58
 136/140 anonim ***** válasza:
95%
nem az a gond hogy az idősebbekre bízza a gyereket, hanem hogy az uccsó pillanatban nyögi be a dolgot, legalább egy nappal előtte meg kellett volna beszélni és akkor nincs ilyen beégés. Nálam is anyukám előtte egy nappal szólt (kivéve vészhelyzet esetén és itt igazi vészhelyzetre gondolok)hogy tudnék e rá vigyázni (hisz megvolt a magam élete, tanulás plusz órák stb.).
2016. júl. 25. 10:05
 137/140 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy a gyerek besegít-e otthon, nagy mértékben függ a neveléstől és az otthoni légkörtől. A gyereknek természetessé válik az otthoni segítség, ha már pici kortól így nevelik, nem tiniként kell ezt elkezdeni. Illetve az ember szívesen segít ott, ahol olyan a hangulat.

Mesélek valamit. Anyai nagyapám jelenleg élet-halál közt fekszik kórházban, de tőlünk messze (4-6 óra utazás). A szüleim pár hete elutaztak nagymamámnak segíteni, aki egyedül már nem bírja, és naponta kétszer jár be a kórházba, kitakarították az egész házat, főztek, elvégeztek a kertben ezt-azt, amit kellett, fogtak egeret, leszedték a pókhálókat... stb. Annyit nem kaptak cserébe nagyanyámtól, hogy "köszönöm", hanem még anyám felelősségre lett vonva, miért nem utazott oda eddig minden hétvégére, hogy segítsen, az nem érdekelte nagyanyámat, hogy anyámnak munkahelye van, meg saját élete, meg gyerekei (apám már nyugdíjas). Anyám napokig sírt, miután hazautaztak, hogy neki milyen szemét anyja van, és őt nem érdekli az örökség, ha történik valami, neki onnan nem kell semmi, csak a bánásmód bántja, de az nagyon.

2016. júl. 25. 10:07
 138/140 anonim ***** válasza:
39%

Ezt megértem, de nem hiszem hogy olyan rosszul bánnának ezekkel a gyerekekkel, akik egésznap pokemon gonak, meg iphone telefonjuk van. Egyszerűen elkényesztetett kínygörcsök.

Az hosz nem szólt előtte egy nappalmég érthető lenne, ha a gyereknek tényleg komoly programja van, de a városban telefonozás nagy program tényleg . .

2016. júl. 25. 11:39
 139/140 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell elkényeztetni a kölyköket, ez meg már nevelés kérdése, ezt is írtam.

Van egy unokatestvérem, az anyja egyedül neveli, minden nyavalyát megvett neki mindig (megtehette), szerintem nem kell bemutatni, milyenné vált kamaszkorára. Követelőzik, az anyja fejére nőtt.. Nem ilyennek született, egy érdeklődő, értelmes kiskölyök volt pici korában, ilyenné lett nevelve.

30 elmúltam, dolgozom, van céges telefonom és sajátom is, mindkettő okostelefon, de egyiken sem fut ez a játék. Nekem a telefon alapvetően arra kell, amire való, telefonálni, időnként másra, de nem azért van, hogy nonstop belebújjak.

Megjegyzem, a játékot nem szidom, a technológia maga érdekes, és rengeteg lehetőség van benne a játékon kívül, a Nintendo-t pedig kihúzta a xarból ez a siker.

Mellesleg semmit nem tudunk arról, hogy milyen a légkör ebben a családban, az én családomból kiindulva, egyesek nagyon ügyesen tudnak szépíteni és hazudni a valóságról a kívülállóknak.

2016. júl. 25. 13:06
 140/140 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet hogy a gyerekeidnek nehezére esik elviselni és ezért vannak a városban egész nap?
2016. júl. 25. 14:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!