Csak mert fiatal vagyok, vállaljak el aprópénzért munkát? Normális ez a hozzáállás a szüleimtől?
Előre leszögezném, hogy egyáltalán nem vagyunk szegények, sőt, havi 370.000 ft felett van a szüleim keresete összesen.
Estin tanulok szakmát, 4. hónapja nem dolgozom, előtte alkalmi munkát csináltam. Azóta hiába küldözgetek mindenfelé önéletrajzot, még csak be sem hívnak (nincs tapasztalatom, érettségim van csak, és heti 2 nap nem érek rá..).
Ahová mehetnék, azok nem bejelentett szobalány, takarítós munkák, max 500 ft-os órabérrel... Szüleim szerint el kellene vállalnom ilyet. Tudom, hogy ez is pénz, de nem vagyok annyira megszorulva, pénzt meg tőlem nem fogadnak el, tehát ez zsebpénzbe menne..
Nem büdös nekem a munka, takarítottam már szros wc-t, de nem 500 ft-ért, napi 12 órában...
20/L
egészségügyben biztos rádbíznak olyat amit nem lehetne szabad! :D
kamuszaggggg
"Már több, mint 1 éve vagyok ott gyakorlaton, mindent bíznak már rám, egyedül csinálom a dolgokat"
Mondjuk letámadás helyett leírhattad volna így, ilyen normálisan korábban is és akkor nekem sem esett volna rosszul ez a flegma stílus. (2,15)
Nagyon sokan vannak így diplomával is, nemhogy "csak" okj-vel.
Szerintem vállald el, míg nincs jobb.
Ha én anno így álltam volna hozzá, még most 30 évesen sem tudnék lakást venni, és valószínűleg nem itt tartanék...
Nem csak a pénz meg a szakma miatt jó, ha dolgozol ezt-azt, hanem azért is, mert munkatapasztalatot tudsz szerezni, jobban belelátsz a dolgokba, nem esel kétségbe, ha történik valami változás (mert bármi történhet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!