Egy szingli fiatal férfi nevelheti a gyerekét?
Hosszú történet, a lényeg, kiderült hogy van egy 4 éves kislányom.
Velem volt egy egész hónapig, annyira okos és értelmes kislány, semmiért soha nem nyafogott vagy hisztizett. Az utolsó előtti közös napunkon tudtam meg. Most elvitte az anyja és szerinte nincsen jogom a saját lányomhoz. Mert eddig egyedül nevelte és nincsen szükségük rám. Ő idősebb sokkal nálam, sokat dolgozik szóval alig foglalkozik vele, mégis engem húz le. Értek a gyerekekhez, a legfiatalabb öcsém most lett 7 éves. Gyerekekhez vagyok szokva, szegről végről összesen van 8 tesóm.
Egy ideje egyedül élek és annyira megszoktam hogy itt van/volt velem, és most eszméletlenül magányos vagyok.
25 éves singli férfiként van jogom nevelni a lányomat? Van megfelelő anyagi háttérem is. Oké, ő jobban keres, de ez mit ér ha foglalkozni meg nem tud vele?
A közös felügyelet jó ötlet. Tudtommal nem nagyon ítélnek apának gyereket, csak ha az anya anyagi körülményei rosszak vagy iszik, drogozik.
Szóval ha csak magadnak akarok, akkor nincsen sok esély, és meg fiatal is vagy nagyon.
Látni van jogod, főleg hogyha fizetsz is utána.
De csak akkor veszik el az anyukától, ha valami nagyon durva dolgot csinál, ami veszélyezteti a gyerek fejlődését, épségét, pl. pszichiátriai beteg, drogozik, alkoholista, koszos, nem kap enni a gyerek, bántalmazza, stb.
Miért ne nevelhetné?
A bátyám 22 éves volt, amikor az unokaöcsém született. Azóta ő neveli. Kb. 5 évig egyedül.
Nem mindig a nő érdemli a gyereket. Főleg ez a patkány nem, aki önként lemondott róla, mert inkább szórakozni és élni akar. Azóta sem kíváncsi a fiára. Hiába keres jól, jobban, mint a tesóm.
mivel nem is tudtad,hogy van gyereked, az anyuka jogtalanul mondja, hogy eddig nem foglalkoztál vele, akkor ezután se..nehéz lett volna, ha nem közli, hogy gyereked van.
szerintem fordulj ügyvédhez.
irál alá apaságit mert anélkül jogilag nem vagy az apja így jogaid sincsenek
nyilván egy 25 éves is sokat dolgozik, bulizik párkapcsolata van hol fér bele ebbe egy gyerek?
te mért tudnál vele többet foglalkozni?
4 évig hol voltál?
az nem mentség hogy nem tudtad
ez inkább arra bizonyiték hogy se az anyát se a családját, környezetét nem ismered pedig ök sokkal nagyobb mértékben részesei a gyerek életének mint te
nem fogják a gyereket kirángatni a megszokot környezetéből csak mert te magányos vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!