Beleolvastam anya uzenetebe az egyik baratnojevel es kicsit fura volt mert egy pasirol volt szo hogy "nem indit be annyira, lehet mert fiatal".. Most ez megcsalast jelent?
1. Mi a francnak olvasol bele más magánbeszélgetésébe? Nyilván te tombolnál ha anyád olvasná a magánbeszélgetéseidet.
2. Ne kombinálj. Ez a mondat semmit nem jelent.
Első, Ne írjál már hülyeséget!!!!
Én 40 éves vagyok. Imádom a férjemet, sosem csalnám meg, de ilyen mondat már jó párszor elhangzott az én számból is.
Barátnőmmel viccelődünk, és mondja, hogy
"húúú milyen jóképű X.Y férfi.
Megnézem, majd: ÁÁÁ nekem nem jön be mert fiatal..:)
Ne mond már, hogy ti nem tárgyaltok ki így másokat baráttal?
ma 09:22
Már bocsika. De ha anyád beleolvass az üzenetedbe akkor te lennél az első aki tombolva írná ki, hogy az anyja kontárkodik a magánéletében. Miért nem lehet felfogni, hogy magánszféra mindenkinek jár. Attól, hogy anya valaki vagy tinédzser még nincs egyik sem feljogosítva arra, hogy kutakodjon a másik után.
Azért az egy vicc, hogy a tinik szerint normális az anyjuk/ apjuk után kutakodni, de fordított helyzetben milyen aljasak a szülők mert nem hagyják élni a gyereket.
apádat is sok nő beindítja, mégsem fekszik le velük...anyukád ha be is indul valakire még nem biztos, hogy megcsalja vele apádat...
szerintem csak 2 barátnő véleményezi a pasikat egymás között ennyit jelentenek ezek az üzenetek...
Én nem itélek el,hogy belenéztél,de ezzel csak lassan...
Feleslegesen ne generálj veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!