Csak mert fiatal vagyok, vállaljak el aprópénzért munkát? Normális ez a hozzáállás a szüleimtől?
Előre leszögezném, hogy egyáltalán nem vagyunk szegények, sőt, havi 370.000 ft felett van a szüleim keresete összesen.
Estin tanulok szakmát, 4. hónapja nem dolgozom, előtte alkalmi munkát csináltam. Azóta hiába küldözgetek mindenfelé önéletrajzot, még csak be sem hívnak (nincs tapasztalatom, érettségim van csak, és heti 2 nap nem érek rá..).
Ahová mehetnék, azok nem bejelentett szobalány, takarítós munkák, max 500 ft-os órabérrel... Szüleim szerint el kellene vállalnom ilyet. Tudom, hogy ez is pénz, de nem vagyok annyira megszorulva, pénzt meg tőlem nem fogadnak el, tehát ez zsebpénzbe menne..
Nem büdös nekem a munka, takarítottam már szros wc-t, de nem 500 ft-ért, napi 12 órában...
20/L
heti 2 nap esti iskola nem tanulás, már bocs.
sokan ezt meló mellett simán megcsinálják.
csak rinyálsz, akkor mond meg anyudnak "nem melozom, ugyis eltartasz"
Bírom az ilyen nagyon nagy magabiztosságot! " A szakmámban el fogok tudni helyezkedni,"
És mi lesz az a szakma?
Én (2-es)" Milyen szakmát tanulsz?"
"A kérdező kommentje:
Most ennek mi köze a kérdésemhez?"
Bocs, azt hittem, tanácsot kérni jöttél. nem is értem, mire ez a "betámadás".
Annyi köze van, hogy ha pl. idegenforgalmat tanulsz, akkor pl. javasolt a szobalány melót is elvállalni, mert "szakmai tapasztalat"-ként fel lehet tüntetni, de ha mondjuk varrónőnek tanulsz (csak példa), akkor teljesen mást javasolnék. De bocs, hogy bele mertem szólni a dolgaidba - legközelebb nem fog előfordulni.
(még mindig nem értem, ha tanácsot kérsz, miért kell letámadni egy segítő szándékú válaszolót?)
jól van mutyi. értjük.
csak azt is értsd meg, hogy addig jöhet egy jobb munkaerő 10év tapaszlattal.
de te úgyse fogod fel, remélem vmi könnyű okj-t csinálsz
Ha felteszel egy kérdést, és jön egy válasz, ami különbözik attól, amit hallani szeretnél, akkor miért vagy kiakadva? Akkor minek kérdezel?
Igen, egy call centert nyugodtan vállalj el. A zsebpénzed lesz? Annál jobb. Be lesz táblázva az egész heted? Hát, sajnos a dolgozó emberek élete ilyen. És a szüleid hozzáállása teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!