Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/192 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező veled nem kicsi a baj... Hogy mertek egyáltalán telefon nélkül elmenni 4 gyerekkel külföldre? Pláne kirándulni. Hát bármi történhet, valaki véletlen elveszti a többieket hogy találjátok meg egymás? Meg miért kéne folyton egymás hátsójában lenni? Mi ha megyünk nyaralni első nap összeülünk és megbeszéljük mi legyen a program. És nem gond az, ha valahova nem akar mindenki menni. Sőt az se baj, ha van aki sehova nem akar menni, csak úszni meg napozni a parton. Azért mentünk hogy pihenjünk, és a pihenés mindenkinek mást jelent. Lányaim elmentek raftingozni, hát köszönöm abból én nem kértem, másnap hármasban mentünk shoppingolni, de minek rángattam volna el a férjem, mikor tudom, hogy ő utálja, de mentünk négyesben hajókázni, várost nézni is. És képzeld, lányaim hozták magukkal az okostelefonjukat, meg a tabletjüket, mégis tudtunk egymással minőségi időt tölteni, sőt a szobájukon kívül nem is láttam a kezükben. Azt meg fölfogni nem tudom miért baj, ha egy ilyen iszonyat hosszú úton zenét akarnak hallgatni. Sajnálom szegény gyerekeket, tényleg az az igazi gonosz mostoha vagy...
2015. aug. 2. 14:12
 72/192 anonim ***** válasza:
91%

12 évesen vittek a szüleim Olaszországba. Be akartak vinni valamilyen múzeumba Velencében, én eléggé húztam a számat. Végül a kezembe nyomtak három csomag galambkaját és megeskettek, hogy három méternél messzebb nem megyek onnan, ahol hagytak.

Ők bent jól érezték magukat, én meg vígan kergettem a galambokat a főtéren.

Felnőttként pedig már magamtól mentem be múzeumokba. A szüleimnek hálás vagyok, mert ha akkor becipelnek, lehet, hogy egy életre megutáltatják a múzeumokat.

2015. aug. 2. 14:54
 73/192 anonim ***** válasza:
58%
Fura, én szeretem a múzeumokat. Már ha pl. hadtörténeti, közlekedési, vagy sz.gép múzeumról van szó. De egy idő múlva tényleg mindegyik unalmas. "Ne történelmet tanulj, írd meg a saját történeted."
2015. aug. 2. 15:14
 74/192 anonim ***** válasza:
90%
Az együtt töltött idő is jobb lett volna ha nem veszed el a cuccaikat. Nem hiszem hogy kellemes volt nekik másfél hétig úgy hogy nem tudtak kapcsolatba lépni a barátaikkal.
2015. aug. 2. 17:24
 75/192 anonim ***** válasza:
92%
73: énnekem sem volt bajom a múzeumokkal, de pl. a templomokat utálom. Meg egyébként minden ember más, van aki meg a túrázást nem szereti, a városnézést meg igen. Amit nem szeret az ember, nem kell erőltetni. Főleg nem annyi idősen, amikor már tud magára vigyázni az ember, és egyedül lehet hagyni (tinikor).
2015. aug. 2. 18:01
 76/192 anonim ***** válasza:
87%
A múzeumokkal nekem sincs gondom, de a templomokat nagy ívben kerülöm, hacsak nem valami nagyon extra, mint pl. Kölni Dóm, de az napi 3. falusi templomba nem megyek be.
2015. aug. 2. 20:07
 77/192 anonim ***** válasza:
91%

"Az utazas alatt soha nem hallgatunk radiot se zenet a kocsi sebessege miatt elvezhetetlen a zene."

Francnak mentek gyorsabban a hangsebességnél...

2015. aug. 2. 21:04
 78/192 anonim ***** válasza:
84%

"Utazas alatt beszelgetnunk mindenki felvalva meseli evi kalandjait ill en meselek az uticelrol es a tortenelmi hatterol"

Ugye, hogy te tanárnő vagy? Ugye?

2015. aug. 2. 21:04
 79/192 anonim ***** válasza:
87%
#78 Tuti :D Érzem a tanárszagot, plusz a tanári rongyok bűzét :D
2015. aug. 2. 21:15
 80/192 anonim ***** válasza:
91%

Ha már mindenképp testmozgást akartok, akkor nem lehetne legalább tengerparti valamit túra helyett?

Túrázni itthon is lehet.

Tiniknek szerintem érdekesebb a búvárkodás/strandröpi/szörf ha már mindenképp valami értelmeset akarsz nekik szervezni.

Legalább is számomra érdekesebbek a tengeri halak élőben, mint mondjuk egy templom, amiből itthon se jutnék soha a sor végére, annyi van. Ráadásul az átlag tini nem hiszem hogy ért az építészethez meg ikonológiához, hogy túl sokat mondana nekik egy templom látványa. Mert lehet h te vallásos vagy, de nem kell rákényszeríteni másra.

Utazási könyv felolvasása helyett is jobban járnál, ha keresnél a korosztályuknak való történelmi regényt ha már mindenképp muszáj okolniuk. Én sokkal gyorsabban olvasok mint egy felolvasás, halálra szoktam unni magam rajtuk, még akkor is ha kedvenc témámról van szó.

Szerintem is tanár vagy amúgy, de ne felejtsd el h otthon nem te vagy az osztályfőnök, nem kell folyamatosan beszélned és ordítanod h a középpontban legyél, másnak is adj lehetőséget.

2015. aug. 2. 21:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!