Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/192 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező szerintem csak provokál, ilyen buta ember a világon nincs.

Kamasz nem mehet úszógumi és felügyelet nélkül a tenger közelébe se?? OMG :D

2015. aug. 3. 12:11
 102/192 A kérdező kommentje:
Nem dugok az apjukkal hivatalos hazassagban elunk mar regen
2015. aug. 3. 12:14
 103/192 A kérdező kommentje:

A tenger vad nagy hullamok vannak es nagy az also aramlas nem veletlenul orzik a partot a vizimentok.

Egy kamasz nem latja be a veszelyt nem tud racionalisan donteni nem tud elore gondolkodni felelotlen.

A gyerkeke mar tobszor bizonyitottak hogy felelotlenek.

Tavaly bemasztak egy maganteruletre es az ott piheno lovakat szoron lovagoltak meg.

Eredmeny duhos gazda es komoly serules

nekunk azt mondtak setalni mennek felfedezik a kornyeket

2015. aug. 3. 12:23
 104/192 anonim ***** válasza:
66%

Itt nem a gyerekek a hibásak a te szempontodból, hanem a férjed!

Ki is nem szoktatta őket a te általad istenített nyaraláshoz az elmúlt 17 évben?

Ki az aki panelba hozta össze őket és nem biztosít gyermekeinek kertes házat?

Mielőtt összejöttetek, már akkor is vihette volna őket a férjed túrázni, templomokat nézni, mégse tette. Ha valakire haragszol, akkor rá legyél mérges, hogy a gyerekeket nem erre szoktatta. Attól hogy külön élnek minden nyár fele az övé, simán rávezethette volna őket a te általad annyira imádott dolgokra, ha az elmúlt 17 évben így nyaraltak volna, nem lettek volna most meglepődve...

Kedves papucs apukát is elő lehet venni szépen, aki mindig épp azt a nyaralásformát imádja amit az aktuális felesége.

2015. aug. 3. 12:32
 105/192 anonim ***** válasza:
85%

"Egy kamasz nem latja be a veszelyt nem tud racionalisan donteni nem tud elore gondolkodni felelotlen."

De azért hozassunk vele fontos döntéseket pl hogy élete végéig milyen szakmában akar dolgozni. Egy 10 éves gyerek is tudja mi a felelősség és tud racionálisan dönteni, te egtyszerűen fogyatékosnak nézed a gyerekeid, pár év múlva meg jön a "ebben nem segítek, te felnőtt vagy, neked ezt tudnod kell" az ilyen szülők miatt vannak elcseszett emberek.

2015. aug. 3. 12:45
 106/192 A kérdező kommentje:

Te lattal mar vizbefulladt embert?

en igen a tenger nem vicc nem kamasznak valo felugyelet nelkul

2015. aug. 3. 13:00
 107/192 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te egyszerűen beteg vagy. És amikor ezt 100 ember mondja, érdemes lenne elhinned. Még egy ilyen szar embert, mint te nem is tudom mikor láttam utoljára. Szánalmas. Szegény gyerekek, csodálom hogy ezt tűrik, én már rég lekevertem volna neked egy akkorát, hogy sírva menekültél volna el, pedig nő vagyok :)
2015. aug. 3. 13:04
 108/192 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező továbbra se magyaráztad meg, miért a gyerekek hibája hogy panelban élnek és nincsenek a te általad istenített nyaraláshoz szoktatva!?

Ugyanis ezen lovagolsz folyamatosan!

Ezt senki másnak nem róhatod fel, csak a kedves szüleinek akik közül az egyik épp a te tökéletes férjed! 50%-ban bizony ő a hibás, őt szidd, ne a gyerekektől próbáld elmarni...

2015. aug. 3. 13:17
 109/192 anonim ***** válasza:
92%

A tenger bizony nem vicc de akinek van józan paraszti esze az nem fullad bele. Voltam már tengerparton Görögországban, elárulom, EGY SZEM olyan hullámot SEM láttam ami akár nekem veszélyes lett volna pedig én még úszni sem tudok. Szájkosarat nem adsz rájuk nehogy megrágják a papucsod?

Egyébként ahhoz képest hogy magyarnak mondod magad, olyan nyelvtani hibákat ejtesz amiket utoljára egy kanadai cserediáktól hallottam mikor kb fél éve tanulta a nyelvet.

2015. aug. 3. 13:35
 110/192 anonim ***** válasza:
93%

Most ez komoly, hogy felváltva kell beszélniük az ÉVES kalandjaikról??!

Ezek szerint egy évben egyszer próbálsz "beszélgetni" velük?

Szép...

Szeretném azt hinni, hogy ilyen ember nincs...

2015. aug. 3. 13:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!