Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/192 anonim ***** válasza:
81%

Tehát, ha jól értem, a férjed gyerekeit a férjed sem ismeri, mert évente néhány hetet tölt velük. Tulajdonképpen neki nincsenek is gyerekei, csak két fiatal, akit néha megvendégel - mint valami távoli rokonokat. Így mondjuk tényleg nehéz lehet bírni velük. Nem csoda, hogy nehezen reagálod le a helyzetet. Szerintem ne főnökösködj velük, nem is ismered őket, azt se tudhatod, milyenek a hétköznapokban. Egyébként ha van egy kis empátiád, gyorsan beláthatod, hogy a férjed gyerekei hogyan érezhetik magukat: van két kvázi idegen, az egyikük elvileg az apánk, akit évente egyszer látunk; azt se tudják, mit szeretünk, mik a vágyaink, csak megfognak, visznek; elveszik az egyetlen szórakozási lehetőségünket, majd elvárják, hogy jó képet vágjunk hozzá.

Utálnálak. Nagyon. De még csak nem is téged, hanem apámat.

2015. aug. 3. 19:54
 122/192 anonim ***** válasza:
92%
Most már annyira kíváncsi vagyok, hogy hol lehet az a hely, amely több ezer kilométerre van Magyarországtól, így megoldhatatlan a láthatás, de autóval 12 óra alatt elérhető onnan a francia tengerpart.:D
2015. aug. 3. 20:23
 123/192 anonim ***** válasza:
93%

"Nem dugok az apjukkal hivatalos hazassagban elunk mar regen"

Attól dugni még lehetne. Ha a férjed bemesélte neked, hogy itt Magyarországon házasságban ez nem szokás, akkor átvert.

2015. aug. 3. 20:27
 124/192 anonim ***** válasza:
89%
Valamint arra is szeretnék végre választ kapni, hogy tulajdonképpen mi a francért kéne hálásnak lenniük? Hogy apuci évente egyszer elviszi őket a bunkó új nejével, annak a gyerekével meg a közös gyerekkel együtt nyaralni, ahol ők a büdös magyar, neveletlen panelprolik? Elmész te oda, ahova gondolom, kérdező, a versenyúszó hülyegyerekeddel együtt, akit csak mentőmellényben lehet a tengerbe engedni.:D Édes istenem, ennyi böszmeséget, régen röhögtem már ilyen jókat, mint rajtad.:D
2015. aug. 3. 20:35
 125/192 anonim ***** válasza:
35%

A legtöbb válaszadónak nem volt olyan nyaralása mint amiről írsz, de nekem volt egész kis gyerekkorom óta.

A telefon elvenni túlzás.

Valóban felesleges 12 órát utazni két hét egy helyben fekvésért, várost nézni is lehet. Én is sokszor utáltam a 8. templomot, főleg hogy előtte el kellett olvasnom az egész történetét, de ma már hálás vagyok érte és többet ki tudok nyögni a barátaimnak mint hogy "meleg volt a tenger", tanultam is valamit és láttam nagyon sok mindent.

Mi 3 éves korom óta 2 vagy 3 hétre megyünk el, mindig máshova a tengerhez, főleg kocsival, és a környező nevezetességeket 50 km-es körzetben bejárjuk. Így is marad 1-1,5 hét fetrengés a homokban és még senki nem halt bele egy kis kultúrába.

L21

2015. aug. 3. 20:54
 126/192 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező nem veszed észre, hogy minden hülye szembe megy az autópályán? Eredj innen, látod mi bunkó magyar prolik nem értjük a te fenséges kifinomultsagod.
2015. aug. 3. 20:56
 127/192 anonim ***** válasza:
84%
125 gondolom téged se az eszedért szeretnek. Fel tudod fogni a különbséget aközött, hogy valami megszokott vagy hirtelen, radikális és kikényszerített?
2015. aug. 3. 21:02
 128/192 anonim ***** válasza:
88%
Merem állítani, hogy minden gyereknek, kamasznak van igénye a kultúrára, 125-ös, és ez nem kell, hogy tengerparti kis templomok megtekintésében merüljön ki.:-) A kérdező által leírt esetben sem az volt a gond, hogy a magyar "panelos" gyerekeket semmi ilyesmi nem érdekli, csak ezt sem a kérdező, sem te nem éritek fel ésszel.
2015. aug. 3. 21:22
 129/192 anonim ***** válasza:
83%

Egyre rosszabb a sztori. Gyerekek évente egyszer látják az apjukat, de akkor se tölthetnek vele kötetlenül időt mert a mostoha betáblázza minden másodpercüket ráadásul még azt is megszabja h miről beszélhetnek.

Arra nem gondoltál, hogy vannak dolgok amiről esetleg csak az apjukkal beszélnének nem a mostohatesók meg előtted? Sikerült minden egyes szófoszlányt ellenőrizned vagy azért egy köszi elhagyhatta engedély nélkül a szájukat?

Férjed meg kiválóan be van idomítva, ex meghatározza h mikor lehet a gyerekeivel az új asszony meg hogy mit csinálhat velük. Mindenkinek remekül szót fogad, hogy hogy hova menjen nyaralni meg mit csinálhat a gyerekeivel.

De jót röhögnék ha a gyerekek kiköltöznének a nyakadra ha betöltik a 18-at vagy csak észbe kapnának és simán széttrollkodnák a nyaralásodat:P

2015. aug. 3. 22:53
 130/192 anonim ***** válasza:
89%

125-ös, az én baráti társaságom nem olyan, hogy nyaralásból visszatérve power point bemutatót tartunk egymásnak, és felolvasunk egy esszét.

Engem az érdekel, hogy a barátaim hogy érezték magukat, nem az, hogy tényeket daráljanak.

2015. aug. 4. 00:03
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!