Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
 161/192 A kérdező kommentje:

Edesanyam tanult jol kepzett no volt es nagyon sokat beszelgetett velunk

megtanitott beszelni igazan egymassal beszelni minket az elet nemj materialista oldalat nezni szeretni a szepet a kepkomuveszetet az epiteszetet a tortenelmet.

Megtanultuk a tudas a tanulas a vilag egyik legnagyobb erteke a nyelvek ismerete alap.

Jutalomfalatok kivalloan mukodnek meg tiniknel is

2015. aug. 5. 14:05
 162/192 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, attól mert a szüleiddel mentegetőzöl, még nem jelent az semmit.

Ahhoz képest hogy itt játszod

aművelt, kifinomult embert, mindent elárultál akkor, amikor a férjed gyerekeit "panelban lakó" , "kockulónak" nevezted. Nekem és kb. 160 válaszolónak az jött le eddig, hogy eléggé lenézed és semmibe veszed azokat a gyerekeket, nem kéne csodálkoznod, ha inkább "kockulnak" pedig hidd el egy kamasz is érdeklődik a dolgok iránt, feltéve ha nem így állnak hozzá.

Én aljasnak és gusztustalannak tartom az olyan embert, aki a párja gyerekeit elmarja a párjától.

2015. aug. 5. 14:59
 163/192 anonim ***** válasza:
82%
Ha nekem ilyen anyám lenne, már felakasztottam volna magam.
2015. aug. 5. 15:06
 164/192 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy---- mi baj van azzal, ha valaki panelban lakik? A családunk több tzagja ia panelban lakik kőbányán.. jó hely. A falak vastagok, nem hallatszik át minden, mint a mostani "modern" építészetű társasházakban. Szóval vagy bértroll vagy, vagy egy h*lye p.i.cs.a
2015. aug. 5. 15:08
 165/192 anonim ***** válasza:
93%
Jutalomfalat... Utoljára akkor hallottam ilyet amikor a kutyamenhelyen dolgoztam...
2015. aug. 5. 16:35
 166/192 anonim ***** válasza:
90%
152-es vagyok. Miért nem árulod el melyik ország ez? Ja hogy kitaláltad és most nem találsz olyan országot ahol ilyen létezik.
2015. aug. 5. 17:17
 167/192 anonim ***** válasza:
91%
Jutalomfalatot a kutyámnak adok legfeljebb. :D
2015. aug. 5. 17:18
 168/192 anonim ***** válasza:
91%

Persze, mert az annyira életszerű, hogy 18 évesen a semmiből valaki egy lakást elő tud teremteni.

Tudod kérdező vannak sokan 20-on évesek, akik tanulnak és dolgoznak és még mindig a szüleikkel élnek. Sokan azért, mert suli mellett annyit nem lehet keresni és nem is engedhetik meg sokan az albérletet sem, nemhogy saját lakást.

Az általad dicsért diákotthon meg ne hidd hogy olyan szuper. Oda csak az megy, akinek nincs más lehetősége.

2015. aug. 5. 17:26
 169/192 A kérdező kommentje:

Minden diak diakotthonokba megy hiszen szabad akar lenni es belekostolni az onnalo eletbe ez a dolgok rendje

Mikor tanultam en is ott laktam es szuper volt volt buli boven de kozos fozes sport stb Hetvegere hazamentunk kiurult a haz

2015. aug. 5. 17:39
 170/192 A kérdező kommentje:
tomegkozlekedes ingyen van diakoknak suliba odatekertunk suliban bereltuk a jarganyt hozza
2015. aug. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!