Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
 171/192 anonim ***** válasza:
89%
Ne kamuzz! MELYIK ORSZÁG??
2015. aug. 5. 18:09
 172/192 anonim ***** válasza:
91%

"tomegkozlekedes ingyen van diakoknak suliba odatekertunk suliban bereltuk a jarganyt hozza"????

Nehezen lehet érteni ebből bármit. De tömegközlekedés sehol sem ingyenes, max kedvezményes. Nekem az az érzésem, hogy kamuzol.

2015. aug. 5. 19:13
 173/192 A kérdező kommentje:

Tomegkozlekedes 18 eves kortol INGYEN van minden tanulo diaknak aki nappalin tanul!!

Ezen kivul havi osszeget kapsz ha nem otthon laksz ebbol fizetik a tandijat es a diakhazakat is .

Ez mellett este szunetben es hetvegen dolgoznak evi 12 ezer eu szabad munkat vallani iskola mellett.

Ha nem fejezed be az iskolat kozepfoku vagy felsofoku akkor a tomegkozlekedes berletet es a havi dijat vissza kell fizetni.

Az iskolat max 10 even belul be kell fejezni kulonben vissz kell mindent fizetni

ezek a kedvezmenyek 28 eves korig jarnak.

2015. aug. 5. 20:45
 174/192 anonim ***** válasza:
93%
Abszurdisztánban.
2015. aug. 5. 21:05
 175/192 anonim ***** válasza:
72%
MUHAHAAA!!!!
2015. aug. 5. 21:15
 176/192 anonim ***** válasza:
85%
De ha ilyen jó az ország, amiről beszélsz, miért nem büszkélkedsz vele?
2015. aug. 5. 21:16
 177/192 anonim ***** válasza:
78%
Aha, persze. Ilyen sehol nincs.
2015. aug. 5. 21:17
 178/192 anonim ***** válasza:
74%

"Tomegkozlekedes 18 eves kortol INGYEN van minden tanulo diaknak aki nappalin tanul!!

Ezen kivul havi osszeget kapsz ha nem otthon laksz ebbol fizetik a tandijat es a diakhazakat is .

Ez mellett este szunetben es hetvegen dolgoznak evi 12 ezer eu szabad munkat vallani iskola mellett.

Ha nem fejezed be az iskolat kozepfoku vagy felsofoku akkor a tomegkozlekedes berletet es a havi dijat vissza kell fizetni.

Az iskolat max 10 even belul be kell fejezni kulonben vissz kell mindent fizetni

ezek a kedvezmenyek 28 eves korig jarnak."

Havi 1000 euró Nyugat-Európában kb. a minimálbért sem éri el. A tömegközlekedést eltekintve, ha ez nem kamu akkor ez Finnország, Dánia, Hollandia közül valamelyik ország. :D

2015. aug. 5. 21:30
 179/192 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, miért nem mered felvállalni, hogy melyik országban laksz? Ennyire gáz a hely?

Művelt, kifinomult ember nem beszél/ír ilyen stílusban senkiről, ahogy te a mostohagyerekeidről, kérdező. benned az empátia szikrája sincs meg azok iránt, akik évente egyszer látják az apjukat, akkor tölthetnének vele minőségi időt (VELE, és nem veled, kérdező, te senki sem vagy nekik, még ha "törvényes házasságban" is éltek:D), és nem a te szabályaid szerinti pszichodráma-csoportban kívánnak részt venni. Ez a jutalomfalat-megjegyzés feltette a bunkóságodra a koronát, lehet, hogy te a saját kölkeidnek kutyakaját dobálsz, ha ügyesen pitiznek, nálunk, magyaroknál ez nem szokás, csak a kutyánkkal csináljuk.

Művelt, kifinomult ember nem tagadja meg a gyökereit, a származását, mert nincs erre szüksége, hogy értékesnek láthassa és láttathassa magát.:D Erre a hozzád hasonló prosztóknak van szükségük, akik többet akarnak mutatni, mint amik valójában. Biztos lehetsz benne, hogy ezt a mostohagyerekeid is pontosan látják, nem véletlen, hogy nem akarják elfogadni az úrinőt játszó prosztótól a szabályait. Ezek normális családban, hiteles emberektől működhetnek, tőled nem. Egyébként régen rossz, ha te vendégnek tekinted a gyerekeket azon a nyaraláson, ahopva a férjed láthatás keretében viszi el őket, ebben a szituációban ugyanis ők hárman egy család, és te vagy a vendég a külön és a közös kölyköddel. csak azért nem kívánom neked, hogy legyen alkalmad a másik oldalról megtapasztalni a szitut, mert a gyerekeidnek kívánnék ezzel rosszat, és ezt nem akarom - végül is nem tehetnek róla, hogy ilyen anyjuk van, mint te. Csak reménykedhetünk benne, hogy legalább apai oldalról kicsit több észt örököltek, és nem tudod őket a "példamutatásoddal", no meg a jutalomfalatjaiddal teljesen elrontani.

2015. aug. 5. 23:44
 180/192 A kérdező kommentje:

nem tagadtam meg a szarmazasom se a gyokreim hiszen magyar forumozok a nyelv miatt.

Munkam soran sok magyarral talakozom oda is kell a nyelvtudas.

Soha nem mondtam urino vagyok elmeseltem en hogy gondolom a gyereknevelest.

Voltam en is csoro diak diakhazban estenkent bolti polcokat toltottem es hetvegen krumplit sutottem egy budos olajszagu nemzetisegi kajaldaban.

Hogy ki egy csalad az egyertelmu mi egy csalad vagyunk hazasok a vannak gyerekek.

A ferjem gyerekei lathatason vannak vendegsegben a mi csaladunkban egy tiszta sor.

2015. aug. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!