A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?
Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra
Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.
A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.
Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.
A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.
Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.
Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.
Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?
Nem tartod magad magyarnak, te magad írtad.
"Panelos", "bunkó" - így jellemezted a mostoha gyerekeket, mintha te az isten tudja, ki lennél. A "hálátlan"-on azóta is röhögök, nagyon el vagy tájolva.:D
Ti egy család vagytok a te gyerekeddel és apuval. Apunak ezen kívül van egy másik családja is, akkor is megvolt, amikor megkötöttétek a "törvényes házasságot".:D Amikor odamennek HOZZÁ - és nem hozzád - a gyerekei, akkor ők egy család, és a gyerekek nem vendégek. Ez tiszta sor, ha nem tetszik, szingli pasit kellett volna keresned "törvényes házasság" céljából.
Mindenesetre úgy tűnik, ezt a családot sikerült szétverned. Azt azért tartsd szem előtt, hogy az inga vissza is szokott lendülni.
181 ugye nem tudsz olvasni?
En ozvegy voltam, o mar elvalt mikor talakoztunk egy idegen orszagban nem ismertem se ot se a volt feleseget valasa elott.
senki hazassagat nem vertem szet erkolcsi rendem nem is engedne ezt.
Es igen felenk ezt igy mondjak nem vadhazassag osszebatyuzas hanem torvenyes hazassag .Nalunk lehet csak ugy kizarolag egyhazilag vagy maganban is hazassagot kotni a torveny kihagyasaval ilyenkor van ceremonia de nincs papir ezert hivjuk torvenyes hazassagnak a mienket.
nem fog semmi visszautni hiszen mindketten tiszta lappal kezduk a hazassagot nincs semmi szegyelnivalo benne.
Ket elvalt szulo ket gyerekkel MAR reg nem csalad es nem is lesz az nem volt mit szetverni ezt az ex asszony mar 10+ eve megtette bepasizott.
Az exnek van parja ok ugy csalad bar nem torvenyessen
"En ozvegy voltam, o mar elvalt mikor talakoztunk egy idegen orszagban nem ismertem se ot se a volt feleseget valasa elott.
senki hazassagat nem vertem szet erkolcsi rendem nem is engedne ezt."
Tudok olvasni, így kiderült számomra, hogy sikeresen elintézted a tutyimutyi férjednél, hogy még az évi egy alkalmat is törölje a személyes kapcsolattartási lehetőségekből. Úgy tűnik, azt engedik fennkölt erkölcsi elveid, hogy a gyerekeket elválaszd az apjuktól, azaz szétverd véglegesen az ő családjukat.
Ezt a törvényes házasságot meg fejezd már be, magam is férjnél vagyok, de nem a papírtól vagyunk együtt. Komolyan, mintha a múlt század elején élnél.:D
Hát sikerült a papucsférjeddel elintézni, hogy a gyerekeivel ne foglalkozzon. Te az az igazi gonosz mostoha vagy, aki semmit nem érez más gyerekei iránt, még annyi sincs benned, hogy belásd ha tévedsz.
Tudod olyan vagy, mint a nagyapám második felesége. Anyámmal évekig nem foglalkozott, miután vele házasodott meg, mert lett új családja, de a második feleség nem engedte, hogy az anyámmal foglalkozzon. Ő is olyan típus mint te, hogy ő hordja a nadrágot otthon, a férjnek szava nincs.
Ma a dolog ott tart, hogy a mi szülinapunkon sosem köszöntöttek minket, bezzeg mikor a nénémnek születtek a gyerekei akkor ők voltak a középpontban. Ez csak amiatt volt, mert ők az ő vére volt, a család anyámhoz tartozó része pedig neki - és emiatt mert a nagyapámnak nincs szava - sosem lesz a család része.
Szóval kérdező gondold meg mit teszel, mert ez rém undorító, hogy szétrobbantasz egy családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!