Ma beszélgettünk a férjemmel hogy mi lenne ha velem történne valami (halál)? Azt mondta valószinű a gyerekeink nevelőotthonba kerülnének . Le voltam döbbenve hogy mondhatott ilyent .
Ha komolyan gondolta,lehet arra gondolt,hogy nem bírná elviselni. Az meg legyünk őszinték nem biztos,hogy gyereknek való. Bár mondhatta volna esetleg a nagyszülőket,sógort,tesót...
Unokatesóm 4 évesen végignézte ahogy nagynénémet elviszi a vonat. Ő a nagyanyjához került. (nem a közöshőz)
Nagybátyám meg eléggé durván "kezelte" a helyzetet.
ismerek egy csládot anyuka meghalt
kislányuk elköltöött az akori párjához apuka egyedülmaradt a felnőtt fiával.
ketten kereső létükre nem bírták beosztani a pénzt, fenn tartani a házat, eladták..
de szerintem ha így lenne, a párod biztos nem ondta volna ezt a nevelőintézetet aki komolyan gondolja az tuti biztos nem mondja ki.
annak a súlyosságát szerette volna szerintem ezzel szimbolizálni, hogy mennyire sokat jelentesz, hogy nélküled életképtelennek érzi magát és ilyen szinten.
csa hát nem találta el a megfelelő hasonlatot ehhez, de igazán a legsúlyosabb veszteségként akarta volna feltüntetni a te halálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!