Ma beszélgettünk a férjemmel hogy mi lenne ha velem történne valami (halál)? Azt mondta valószinű a gyerekeink nevelőotthonba kerülnének . Le voltam döbbenve hogy mondhatott ilyent .
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 20:51
11/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem azt mondta hogy azért mondta mert hülyeségekre gondolok (halál).Így hülye kérdésre csak hülye választ tudott adni
2015. máj. 8. 08:02
12/13 anonim válasza:
Akkor kaptál választ a kérdésedre. Nem gondolt még soha bele és nem is akar. Neki ez hülyeség, mert el sem meri képzelni, h ilyen lehet. Vagy ha igen, akkor nevelné a gyerekeit ahogy tudja. Nem kellene ezen neked annyira rugózni, h miért mondta amit mondott. Ha ennyire zavar, h mi lenne ha, akkor normálisan kérdezz rá egyszer. Ha kitérõ választ ad, se idegesítsd fel magad, hanem nyugodtan válaszold azt: De komolyan szivem, szerinted mit tennél? Csak mert én ezt és ezt. Engem is érdekel. stb De amúgy én is butaságnak gondolom ezt a kérdést. Nyilván ismerem a férjem, pláne ha gyereket vállaltam vele, hogy elhiggyem hogy képes gyereket felnevelni nélkülem is. Pláne könnyebbség ha vannak nagyszülõk mindkét részrõl. Nem hiszem h tiltaná a gyerekeket az én szüleimtõl és kb ennyi. Lehet h egyszer lenne egy másik nō az életében és bízom benne, h akkor azért olyan nõt vâlaszt aki nem utálja zsigerbõl az enyémeket. Ennél többet vajon mit lehetne mondani?
13/13 anonim válasza:
hát nagy kár volt nekem is válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!