A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?
Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra
Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.
A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.
Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.
A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.
Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.
Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.
Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?
Aki betolti a 18 az sajat labara all.
Egy nagykoru gyerek sem koltozik hozzank.
Idegen orszagba nyelvtudas nelkul butasag lenne.
"A meseles nalunk szokas
Meselj el egy rossz elmenyt es felelmeteset egycikit egy jot egy szomorut stb"
Ez olyan, mint valami beteges pszichológiai játék.
Komolyan mondom, csoportterápián láttam ilyeneket, de ott megbíztak az emberek egymásban, nem egy vadidegen nő faggatta az embereket a félelmeikről.
Itt ebben az orszagban a gyerekek ha felsooktatast elkezdik ugynevezett diaklalasokba koltoznek.
Nem szokas a szulokon eloskodni Minden diak allami vissza nem fizetendo havi tamogatast kap ha tovabbtanul es Minden diak dolgozik het vegen es este ill szunetekben.
A tamogatas csak kulonlako fiatalnak jar.
A diaklakasok dialhazak olcsoak es jo buli egy 4 -5 egyszemelyes szoba egy konyhaval es kozos nappalival.
A legidosebb lanyom is ilyenben lakik.
Fiam meg ket ev es tovabbtanul akkor koltozik is.
A diaklakas utan a fiatalok olcsoban kapnak alberletet ott ahol tanultak.
Mert nem az orszag foruman?
Mert ilyen forumot nem talatam itt es a ferjem is a gyerekei is magyarok gondoltam ti jobban ertitek a helyzetet.
hat tevedtem ugy latom hiszen mindenki tamad lehord a sarga foldik dugasnak nevezi a torvenyes hazassagunkat lehulyenekm le gonoszz mostohaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!