Szerintetek jogos a problémám, vagy anyámnak van igaza? ( többi lent)
Majdnem fél éven belül 18 éves leszek
Tipikus megfogalmazás egy gyerektől nem a korát írja, hanem hogy X idő múlva X lesz.
Vagyis 17 és fél éves sem vagy még...
de 2,5 éve múlva 20 leszel.miért nem úgy írtad???
fél múlva milyen változás lesz?s
semmi, jogilag nagykorú lesz, ennyi.
majd odaköltözik a pasihoz? aztán ha megunja a nunit akkor meg hazakúszik?
Itt nem a 20 évvel van a baj. Ha 27 és 47 lennének, normálisnak mondanám.
Mert 27 évesen azt mondom, látott már egy-két dolgot, tapasztalatot szerzett, már nem esik le a bugyija, ha egy idősebb pasinak bejön. 27 évesen ő is azt gondolná, hogy a 37 éves pasas, akinek tinédzser szerelme van, az nagyon gáz. Lenne perspektívája, hogy ez mennyire beteg dolog.
És nem szexuálisan, hanem ha egy 37 évest ki tud érzelmileg, értelmileg elégíteni, egy 17 éves, azzal valami baj van.
Ráadásul nekem ez az egész "megvan az oka, hogy miért jöttem össze vele" úgy hangzik, mint a) valami lázadásféle, b) ön-diagnosztizált nem ért meg a világ, apám nem szeretett soha.
"Egyébként meg sosem kérek tőle semmit, inkább szomjan halok, de akkor sem kérném, hogy vegyen nekem egy kólát."
"A kis nyaralást nem én találtam ki, hanem a barátom, ha tudnám se engedné, hogy kifizessem."
Egy kólát nem vehet neked,mert az sérti az önérzeted,de az nem zavar, hogy egy majd' egy hetes nyaralás teljes költségét ő állná?Nem értelek kérdező.
Kicsit több, mint fél év múlva nagykorú leszel,addig sajnos a szüleid szabályai szerint kell élned,mert ők tartanak el és ők felelősek érted.Ha jogosan nem engednek el,ha jogtalanul,ez van és kész.Fél év múlva viszont nyugodtan költözz el,a saját megkeresett pénzedből pedig elmehetsz nyaralni a barátoddal,ráadásul akkor már ki is tudnád fizetni a saját részed.Télen vagy tavasszal is lehet utazni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!