Szerintetek jogos a problémám, vagy anyámnak van igaza? ( többi lent)
17 évesen 3 szexuális kapcsolat
büszke lehetsz magadra
legalább tudjuk mit szeret benned:)
tudod ha 18 lenne a pasid a szüleid akkor is mondhatják azt, hogy nem mész sehova.
majd ha felnőtt leszel akkor azt csinálsz amit akarsz, de nem vagy az, a tojáshéj ott fityeg a seggeden, hiába dugtál már 3 pasival vagy 30-cal. nem ettől felnőtt a felnőtt. a felnőtt éli a saját életét, munkája van, eltartja magát, felelős döntéseket hoz.
amíg nem vagy az, addig lesz meg ez a pasid is.
végül is, ha majd jöhetsz mehetsz, mi izgalmas lesz neki benned? semmi. uo. leszel mint a felnőtt női, akikkel vége lett. erre izgul fel, ettől indul be, erre gerjed. nem szégyen ez, csak te nem látod.
tudod ha felnőttek agytok, komoly érett kapcsolatban akkor a pasid szépen elmegy a szüleidhez, bemutatkozni, beszélgetni - ahogy azt szokás, ha 18, ha 40. mert így illik!
18évessel se mennél el sehova, ha nem ismerném szülőként!!!!!
a párodban is legyen annyi férfiasság, hogy ezt megteszi. vagy talán fél az igazi apucitól? vagy talán nem vgy olyan fontos, hogy ezt meglépje?
45 Igazán gratulálok! Szerintem abszolút a magánügyed, mint ahogyan a kérdezőnek is, hogy hány férfival feküdt le. 17 és fél évesen nekem is volt már minimum 3 barátom, és néhány egyéjszakás is. Nem kell ezen semmit szégyellni. Legalább van tapasztalatom, ennyi.
Csak kicsit már uncsi, hogy a gyk-n mindenki adja a szende szüzet, közben meg ugye ki tudja mi az igazság.........
Már írtam azt hiszem, hogy barátom el akart jönni bemutatkozni, meg is beszéltük, hogy akkor eljön, vidéken lakom, évek óta építkezünk, van egy kisebb földünk, néhány állat, mondta, hogy szívesen segít bármiben, addig is tud kicsit ismerkedni szüleimmel. Így indult az egész. Aztán amikor anyám megtudta mondta, hogy ő biztos nem kíváncsi rá, apám teljesen ismeretlenül leminősítette, és így úgy gondoltam nem hívom ide.
De azt viszont biztosan írtam feljebb, hogy 3 barátom volt, az nem jelenti azt, hogy minddel le is feküdtem. Nem gondolom magam szajhának, de erről mindenkinek meglehet a véleménye. Nem a negatív véleményekkel volt bajom, nyilván ha kiír az ember egy kérdést a negatív vélemény is benne van a pakliban. Csak nem értem miért kell látatlanban azt mondani, hogy csak arra kellek neki. Sokaknál van nagy korkülönbség, ennek ellenére boldogan élnek.
miért mire kellesz neki őszintén?
- családalapításra?
- elvisz egy céges bulira?
- bemutat a szüleinek/barátainak?
- elmeséli a napját, te meg rávágod, hogy hétfőn témazáró?
- büszke rád? (nem te e hibád, de egy 17 éves még semmit sem ér el)
- felnéz rád?
- egyenrangú partnerként kezel? ( ha igen, az ő portáján kell körbenézni)
- NŐként néz rád vagy kislányként? (utóbbira szavazok)
- érett, felnőtt kapcsolat ez?
- nem öröm neki, hogy mindent neki kell fizetni te meg a szexet adod érte cserébe? nem megalázó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!