Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyámnak elmondhatja a nődoki,...

Anyámnak elmondhatja a nődoki, hogy ott voltam és hogy mi volt a problémám?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és anyám tudta nélkül voltam nődiknál mert 3 honapig nem jött meg kiderült cisztám volt.ugyan ahoz a nődikhoz mentem akihez anyám is jár és ha anyám meg az éves vizsgálatra a doki nem szolja el magát mivel még 16 sem vagyok??
2008. febr. 26. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha mondtad neki akk nem. Bár jo lenne ha ezt megbezsélnéd anyukáddal:S
2008. febr. 26. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvost kötelezi a titoktartás. Tehát nem szólhatja el magát semmiképp. Viszont nem értem, miért ne lehetne anyukáddal megbeszélni hogy cisztád van? Ez nem olyasmi amit szégyellned kellene előtte, hiszen erről nem tehetsz. Ennyi erővel azt is titkolhatod előtte, ha náthás vagy.
2008. febr. 26. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj nem fogja, de ezt nem kell szégyelni, sőt igenis beszélni kell róla!!!
2008. febr. 26. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt, hogy cisztád volt simán elmondhatnád anyukádnak, ez nem olyan betegség, mit pl. tripper, amit nemi úton lehet elkapni! Ha meg ennyire nem akarod, hogy anyukád megtudja, akkor meg miért ahhoz a nődokihoz mentél, akihez ő is jár?! Ha jóban vannak, szerintem simán elszólhatja magát, főleg ha tudja, hogy te az ő lánya vagy!!
2008. febr. 26. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A doki nem mondhatja el neki,de sztem te beszélj vele,ez egyáltalán nem gáz,és jó ha tudja,hogy ilyen problémád van/volt.Én mindent elmonok anyumnak,pedig már 25 vok.
2008. febr. 26. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindent elmondok, pedig én közel 30 vagyok.A cysta nem szégyen,ha esetleg élsz már nemi életet,és ezért aggódsz,cystája a szüzeknek is lehet,nem jelent semmit.Igenis tudjon róla, ha bármi van mégiscsak az anyád(elnézést).

Szval sztem nyugodtan mond el, és nem kell izgulnod,amúgy ha gyszeresen gyógyult neked, és nem kell hónapokig odajárni,biztos nem mondja el.

2008. febr. 27. 13:37
 7/9 anonim válasza:
Tudom h ez nem válasz a kérdésedre, de örülnék ha válaszolnál mert nálam is pont ez a szitu msot és hát megvagyok ijedve. Mit mondott neked az orvos, mitől alakult ki a ciszta? Meg h veszélYes? Szóval lehet tőle valami bajom? kaptál rá valami gyógyszert v magától múlt el? segíts léccives:(
2010. márc. 28. 18:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát nekem azóta ujból cisztám van most a jobb petefészkemben. Azt mondták h nem valószínű hogy a következő menstruációval tisztulni fog, de azt mondta az orvosom, hogy nem kell van már rá több megoldás is (ezeket nem részletezte) Nálam úgy derült ki h egyik reggel nagyon görcsölt a hasam. beutaltak kórházba és ott megvizsgált egy nőgyógyász az azt mondta h meg kell műteni. Na de az sztem nem orvos volt hanem hentes ezért is keresetem fel a nőgyógyászom aki már szokszor megvizsgált és ő mondta h ne aggódjak.

Amiről a kérdésben írtam az a ciszám már rég elmúlt kaptam rá egy gyógyszert amivel megjött a mensesem és azzal együtt kitisztult. Amig aprók ezek a ciszák addig szokszor maguktól tiszulnak nem kell hozzá gyógyszer, csak nekem nem akart megjönni a menstruációm.

Mindenképpen keres fel egy rendes orvost, olyat aki megbízható. Az az orvos biztos talál valami megoldást.

ha van még kérdésed írd ide nyugodtan figyelni fogom h írsz e és szívesen válaszolok rá vagy küldhetsz privát e-mailt is

2010. márc. 30. 15:07
 9/9 anonim válasza:
Ahogy igy elnézem, 17 körül lehetsz most ugyh nembiztos h emlékszel már rá, de nem tudsz valami konkrétat arról h ha pl magánnőgyógyászhoz megyek ak ellehet-e intézni azt hogy ne kérjen semmi adatot h anya még véletlen se tudja emg h voltam?? Meg ha kiderül h van vlaami komolyabb bajom(4.hóna h nemjött meg) akkor nem küldenek valami értesítőt a szülőnek v akármit?:S Tudsz erről valamit?
2010. ápr. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!