Ossii kérdése:
Ha a nőgyógyászom, azt mondja hogy "nőgyógyászatilag nincs problémám" és ultrahangon se mondtak igazán semmi konkrét bajt, akkor ugye terhes sem vagyok?
Figyelt kérdés
hülyén hangzik a kérdés tudom,de a nőgyógyászoknál,emmnyi az esély,hogy tévednek ?2011. szept. 12. 19:30
1/6 anonim válasza:
Az, hogy nőgyógyászatilag nincs semmi problémád, nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes.
2/6 A kérdező kommentje:
de az ultrahangon csak ki kéne derülnie ,nem ? vagy látszódnia kéne.
2011. szept. 12. 19:35
3/6 anonim válasza:
Attól függ hány hetes a terhesség. Ultrahangon is csak egy bizonyos idő múlva látszik. De talán vegyél egy tesztet. Vagy ha nem akarsz gyereket, akkor védekezz.
Esetleg megkérhetted volna az orvost is, hogy utaljon be laborba...
4/6 A kérdező kommentje:
körülbelül 5 hete voltak a "lenti" szúrásaim,azért mentem el is.
Védekeztünk. Ez természetes .
2011. szept. 12. 19:39
5/6 anonim válasza:
Az uh csak a majd 4 hetes terhességet mutatja ki biztosra, de még olyankor is előfordul, hogy üresnek tűnik a petezsák tehát nem látszik egyértelműen, hogy van-e benne baba.
Javaslom 1-2 hét múlva csinálj tesztet.
6/6 A kérdező kommentje:
Holnap is mindenféleképpen visszamegyek.
Nem hagyom annyiba. A nőgyógyász amúgy azt mondta,hogy esélyes ,hogy vese bajaim hozták elő ,a szúrásokat is,ami húgyvezetékben volt. Ezért kérdeztem rá itt is :)
2011. szept. 12. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!