Mi baja lehet anyámnak?

Figyelt kérdés

Ha megkérem valamire mindig nemet mond, majd később igent és arra hivatkozik hogy azért mondott először nemet mert nem tetszett a flegma stílusom.Pedig esküszöm hogy teljesen normálisan beszélek vele... Amúgy is sajnál tőlem minden forintot, pedig egész jól élünk.(2-300 forintokról van szó).

Ha édességet kérek azt mondja h sajnos most neki sincsen elrakva, elmegy itthonról belenézek a szekrényébe és tele édességgel. Ha elmondom neki h valamit szeretnék rögtön ez a reakció: Ó, gyerekem.. és csak aztán gondolkozik el. Beleszól abba is hogy én és a párja mennyit eszünk, mondván megeszünk mindent.( inkább a párja ilyen, de akkor is). Van egy barátnője és egyedül ő a szent... vele szívesen beszélget,megadna neki bármit ha arról lenne szó. Elegem van. 18/L

2014. júl. 24. 19:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, ennek a válasznak nagyon sok értelme van :) 3-4 havonta eszek egy egy csokit mert edzeni járok és meg sem közelítek semmiféle zsírdisznót :)
2014. júl. 24. 19:48
 2/8 A kérdező kommentje:
És már amúgy sem azért kérdezem meg van e egy csokija mert megenném, hanem mert kíváncsi vagyok rá hogy vajon épp akkor is sajnálja e tőlem.
2014. júl. 24. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:

"belenézek a szekrényébe"

Ha anyád is beleturkál a szekrényedbe, akkor egy görény ő is.

(Látom törölted az 1-et. Érdekelne, milyen választ vár egy ilyen kérdésre egy 18 éves ember?)

2014. júl. 24. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, mi a baja. Keress munkat es koltozz el.
2014. júl. 24. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem én töröltem az elsőt :) És nem turkálok a szekrényébe, van egy kis komódja amiben az édességeinket tároljuk ketten együtt :) és mivel az én részem elfogyott ezért kérdeztem meg h esetleg neki van e?! Ennyit tudtok... támadni :) köszönöm szépen.
2014. júl. 25. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
És mondd azt hogy te még sosem néztél bele anyád szekrényébe :) Jó nagy gyökér ember lehetsz. Tudod itt tanácsokat adnak és várnak az emberek. Te meg még véletlenül sem tudod mi célra szolgál ez az oldal. Mit várjon egy 18 éves ember? Ugyan mit??? Ugyan azt mint egy 20 vagy 30.
2014. júl. 25. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"És mondd azt hogy te még sosem néztél bele anyád szekrényébe :) Jó nagy gyökér ember lehetsz. Tudod itt tanácsokat adnak és várnak az emberek"

Nem, nem néztem bele a szüleim dolgaiba. Az édesanyám gyermekkoromban elhunyt. Nem tudok tanácsot adni - többek közt ezért-, de nem érzem megoldhatatlannak a problémádat,elég nagy vagy, meg fogod oldani. Néha kérdezd meg, hogy van, tudsz-e valamit segíteni, minek örülne.

2014. júl. 25. 22:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, nem tudhattam hogy az anyukád elhunyt.

Látod teljesen más stílusban is lehet "beszélgetni".

Jó, igaz nem hatalmas probléma. Csak néha napján amikor összegyűlnek a dolgok nagyon szrul tud esni... Abban viszont igazad lehet hogy többet kellene vele beszélgetnem.

2014. júl. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!