Mi baja lehet anyámnak?
Ha megkérem valamire mindig nemet mond, majd később igent és arra hivatkozik hogy azért mondott először nemet mert nem tetszett a flegma stílusom.Pedig esküszöm hogy teljesen normálisan beszélek vele... Amúgy is sajnál tőlem minden forintot, pedig egész jól élünk.(2-300 forintokról van szó).
Ha édességet kérek azt mondja h sajnos most neki sincsen elrakva, elmegy itthonról belenézek a szekrényébe és tele édességgel. Ha elmondom neki h valamit szeretnék rögtön ez a reakció: Ó, gyerekem.. és csak aztán gondolkozik el. Beleszól abba is hogy én és a párja mennyit eszünk, mondván megeszünk mindent.( inkább a párja ilyen, de akkor is). Van egy barátnője és egyedül ő a szent... vele szívesen beszélget,megadna neki bármit ha arról lenne szó. Elegem van. 18/L
"belenézek a szekrényébe"
Ha anyád is beleturkál a szekrényedbe, akkor egy görény ő is.
(Látom törölted az 1-et. Érdekelne, milyen választ vár egy ilyen kérdésre egy 18 éves ember?)
"És mondd azt hogy te még sosem néztél bele anyád szekrényébe :) Jó nagy gyökér ember lehetsz. Tudod itt tanácsokat adnak és várnak az emberek"
Nem, nem néztem bele a szüleim dolgaiba. Az édesanyám gyermekkoromban elhunyt. Nem tudok tanácsot adni - többek közt ezért-, de nem érzem megoldhatatlannak a problémádat,elég nagy vagy, meg fogod oldani. Néha kérdezd meg, hogy van, tudsz-e valamit segíteni, minek örülne.
Ne haragudj, nem tudhattam hogy az anyukád elhunyt.
Látod teljesen más stílusban is lehet "beszélgetni".
Jó, igaz nem hatalmas probléma. Csak néha napján amikor összegyűlnek a dolgok nagyon szrul tud esni... Abban viszont igazad lehet hogy többet kellene vele beszélgetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!