Mi baja van anyamnak?
Figyelt kérdés
Betegen vagyok itthon, meg az agyba fekszek es a fuggony is be volt huzva, mert pihentem. Erre anyam bejon es elkezd torkaszakadtabol orditani, hogy "Normaaalis vagy? Te is depresszios hulyegyerek leszel? Meg egy orakkor is az agyba fekudni? Hat nem vagy normalis. Es meg a fenyt se engeded be?" Majd kihuzta a fuggonyt becsapta az ajtot es kiment. Mi baja van? Bezzeg ha kimennek vagy a gep elott ulnek azert orditana, hogy ha beteg vagyok pihenjek. 15L2013. dec. 10. 12:52
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg ez az eseménysor csak a jéghegy csúcsa.
Nem ez a baj veled, hanem korábbi más dolgok.
Vagy felhúzta valaki, és levezette rajtad.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is csak ideges, valószínűleg nem veled van a baja, csak valamin kiakadt és így vezette le.
Ha most már normális, akkor hagyd rá, felejtsd el, előfordul az ilyen.
Ha továbbra is ideges, kérdezd meg kedvesen, hogy van-e valami baj, történt-e valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!