Mi baja van anyámnak? Miért viselkedik furcsán?
Jesszus, ez most ijesztő volt így éjjel.
Fogalmam sincs mi lehet a baja, én tovább figyelném, csinál-e még más családtaggal, baráttal is furcsa dolgokat, változik-e a napi rutinja, szóval minden normálistól eltérő, új dolgot.
Amúgy, ha te most 21 vagy, nála most van változó kor, lehet hogy csak nagyon-nagyon megborult valami hormon, ki tudja. Vagy kezdi feldolgozni, hogy egy életszakasznak most van vége, többet ha akarna se babázhatna, meg ilyenek.
Nekem mondod? Sose ébredtem még fel ilyen gyorsan, azóta nem is tudok aludni.
A macskájával csinálja még azt amit velem, mármint őt szokta ölelgetni meg ilyenek. Másnál nem vettem még észre de majd figyelni fogom.
4-esnek:
Nem az a baj, hogy kimutatja a szeretetét, hanem hogy megváltozott! Szvsz jó lenne elbeszélgetni vele, valahogy egy pszichológussal összehozni, mivel biztos van valami problémája, ezért változott meg ennyire. Ha csak az éjszakai dolog lenne, azt mondanám, alvajáró.
Nem egyedül él. Apámmal, a bátyámmal és a csajával meg velem amikor itthon vagyok. Szerintem nem bolondul meg, ezeket leszámítva normálisan viselkedik.
Nem kulcsra zárom, nincs is kulcsom.
Lehet, hogy a szeretet megnyilvánulásai ezek,valamiért így mutatja ki, és ez kicsit nyugtalanító.Talán valami baja van csak nem meri bevallani?(pl beteg?).
De az is lehet, hogy figyel, gyanakszik rád valamiért.
Hogy melyik az igazság a kettő közül, azt te tudnád jobban megállapítani.
Ha zavar a dolog, akkor fordítsd rá a kulcsot és nem tud bemenni, de azért nappal legyél kedves hozzá.Ki tudja, mi baja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!