Szerintetek jogos a problémám, vagy anyámnak van igaza? ( többi lent)
Így igaz, én egyenlőre nem tudok miből gazdálkodni, mert csak 17 éves vagyok, pont ezért nem is fogadok el semmit, nekem nem kell, hogy ajándékokkal halmozzon el, nem kell, hogy akármit is vegyen nekem. Ha kéne, valóban egy szajha lennék. Nekem ez most jó, hogy vele vagyok, neki is jó, akkor meg mi baj van vele? Nem a szex miatt vagyunk együtt, úgy érzem, és szerintem ez a lényeg.
Megértem az álláspontotokat, és igen, meglehet, hogy igazatok van, és nem kéne erőltetni a dolgot, majd eldől. Lehet, hogyha lenne egy lányom, és ebben a helyzetben lenne, én sem engedném el, de akkor azt mondanám, hogy jó, hozd el, megismerjük, majd utána lehet róla szó. Nem zárnám be a szobájába,hogy ne menjen sehova, elengedném a barátnőihez, elengedném néha kicsit szórakozni olyan társasággal, akiket ismerek én is. Ennyi bizalom szülő-gyerek között szerintem elvárható.
Jajj Kicsilány!
Még mindig nem érted...
Nem Veled van a baj,hanem a “pasiddal“.
Picit nézz magadba és gondolkodj.
Hidd el,nem bántásból írtam!Ugyan úgy,ahogy jó pár válaszadónak sem az volt a célja,hogy megbántsanak Téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!