Anyámnak igaza van?
Nem állunk jól anyagilag, havi bevétel 80ezer ft (bátyám dolgozik) + a munkanélküli segély. Azt is nagyon unom már, hogy anyám nem tudja beosztani a pénzt. Az utolsó ezrest is képes egy doboz cigire elkölteni... Igen, vannak tartozásaink is, havonta elmegy erre 40-50 ezer ft, 10ezer ft lakbér, plusz a rezsi. Évente talán 3 alkalommal kérek tőle 1-2ezer ft-ot... Vágja a pofákat, hogy neki nincs pénze (cigire pedig mindig van, szinte naponta bejár a dohányboltba). Azzal jön, hogy ott van apám, öreganyám, őket is lehet pumpolni. Szerintem meg nem arra valóak, hogy pumpoljam őket pénzzel -.-" Most akkor én vagyok rossz, ha néha kérek tőle pénzt valamire? Nem is ötezreket kérek, mint egyesek. Egyáltalán, már nem is merek. Mert úgyis pofákat vág, akkor is, ha párszáz ft-ról van szó (ha pl. fel kell adnom valamit a postán). -.-"
15L
Pumpold a nagyszülőket tényleg, ne őt...jobban jártok, plusz bevétel
De valahogy szembesítsétek, hogy mennyit kúr el cigire
Igen is meg nem is.
Elég kevés pénzből kell kijönnötök és egy csomó elmegy tartozásra, lakásra. Megértem, hogy nincs miből adnia. Viszont a cigire fordított pénzt sokkal értelmesebb dolgokra is lehetne fordítani.
Abban igaza van, hogy apukádtól is kérhetnél. Nem csak anyukád dolga, hogy gondoskodjon rólad.
Diákmunka esetleg?
Anyukád sem arra van, hogy pumpold őt.
A cigi az oké, az jogos.
Istenem.. ilyen emberek miért szülnek.
Csajszi, tanulj, ezerrel, nagyon sokat, hogy neked ne ilyen életed legyen.
októberben töltöm a 16-ot, próbálkoztamegyszer, de nem vettek fel
néha azlért ad pénzt, amikor már kb. hisztizek
de az akaszt ki a legjobban, hogy nem tudja beosztani a pénzt, plusz a cigi
és emiatt én szívok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!