Igaza van anyámnak? Érzéketlen, sz. R alak vagyok?
mi lenne ha ezt szépen elmesélnéd neki ?
külső szemlélő szerint is érzéketlen vagy
ha meg akarod mutatni h nem vagy olyan akkor mesélj neki arról amit érzel
Neki van baja avval, hogy nem tud megríkatni, ez meg csak sima szadizmus. Azt hiszi, nem tud bántani, pedig akar.
Ez az ő problémája, ezen nem segít, akármennyit sírnál is előtte.
Dehogy van igaza, eszedbe ne jusson azt gondolni, hogy igaza lehet...
Viszont az lehet, hogy adhat okot aggodalomra, hogy nem sírsz, nem fejezed ki az érzéseidet. Elfojtod őket magadban? Vagy csak mások előtt? Szerintem könnyebb lenne neked, ha ez változna. Persze az is lehet, hogy nem. Ezt csak te tudhatod, hiszen te ismered a legjobban saját magadat. Csak mindig legyél őszinte magadhoz, ez a legfontosabb!
minden ember máshogyan dolgozza fel a fájdalmát.
a legmélyebbeket meg pláne a legtöbb ember magában dolgozza fel.
nem a külvilágnak mutatjuk hogy fáj, az igazi fájdalom valóban belül van, nem számít mások szánalmára, nem önsajnáltatás ergo az őszinte/igazi fájdalom nem másoknak szól.
az hogy anyud a fájdalom látszatát, - hogy nézze rajtad - akarja kiprovokálni, mert szerinte benned nincs is (ebből gondolom, ha neki baja van, tuti jajveszékel hogy mindenki észre vegye)az egy negatív dolog, dehát ő ezt nem tudhatja, ezért nem lehet okolni.
nincs igaza
annyit tehetsz, hogy csak egy mondatban, röviden annyit mondasz neki, amikor egy kisállat meg fog halni, csak elvonul csendben. nem sikít, nem ordít, nem sír. és mégis érez. sokat is.
Azért érdekes az az anya is, aki nem tudja elfogadni azt, hogy mindenki másképp éli meg a fájdalmakat, máshogy dolgozza azt fel.
Nem értem azokat a szülőket, akiknek fingjuk sincse arról, milyen érzések vannak a gyerek lelkében és rátesznek több lapáttal!?
Szerintem nem vagy érzéketlen, főleg nem szar....
Az jutott az eszembe, hogy egy védekezési reakció amit csinálsz, látod, hogy anyád milyen, és tudatosan, vagy tudat alatt nem akarsz rá hasonlítani, ezért, amit ő csinál, azt te nem.
Ennek csak annyi a hátránya, hogy a pozitív dolgokat sem veszed át.
Meg lehet, hogy szégyennek érzed a sírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!